En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

97% anbefaler hotellet

6678 vurderinger
Utmerket
 
6163
Veldig bra
 
383
Bra
 
86
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

27.10.2019

av 684geirt Grimstad, Norge

Nydelig, avslappende, fantastisk.

Opplevde å få en bungalov helt i starndkanten, ved enden av bebyggelsen. Føltes som om vi var alene på denn herlige øyen.Svært hjelpsomt personale, fantastiske strender, et dykkerparadis. Sjeldent å se så mye liv i havet som her. Selve turen var en opplevelse i seg selv. Førts fly fra Oslo til Qatar, så videre med fly til Male. Derette med et gammelt Widerøefly!! tilen av de store atollene, hurtigbåt ut til enden av piren. Ble mødt av blide ,hyggelige ansatte, som tok seg av bagasjen. Måltidene var også en opplevelse. Dette lever vi lenge på!!!!

 
05.08.2014

av Grethe65 Kristiansund, Norge

Fantastisk

To voksne i 6 dager, helt fantastisk. Mange aktiviteter , god mat. Flotte strand hytter. Har allerede planlagt neste tur til samme plass, dette er virkelig paradis. Dykkeparadis for den som liker det.

 
03.02.2014

av reidun n Egersund, Norge

Må bare oppleves

Vi reiste 2 voksne og et barn på 7 år . Vi reste 19 desember og flyruten var på natten så det var veldig behagelig. Når vi kom fram så mistet vi helt ord på hvor fantastisk nydelig det var…. service og de som jobbet på øya var helt fantastisk. De var veldig oppmerksomme på dattera våres .det var også en barneklubb som hun kunne delta i når hun ville , og det var fullt opplegg fra morgen til kveld. Hun stoooorkoste seg :) Vi lå ute på hytter ( de største ) Kunne hoppe ut i hærlig vann når vi måtte ønske :) Hær var der også 5 fantastiske resturanter maten var nydelig :) Underholdning om kveldene og Julen var helt utrolig .De ordnet skikkelig julefeiring…pyntet hele øya med lys ;juletrær og julepynt… masse felles arrangemang . Jeg ble fridd til på julaften og betjeningen på øya ordnet det til verdens mest romantiske frieri ;) Vi kommer garantert tilbake hit.

 
31.07.2013

av RundtEkvator Oslo, Norge

Paradis

Vi (to voksne og to tenåringer) har hatt den glede å tilbringe 7 dager på Lux. Allerede på flyplassen ble vi godt mottatt av hotellets representant som tok bagasjen vår. Vi ble deretter fraktet til LUX sin lounge i sjøflyhavnen hvor vi slappet av en times tid i hyggelige omgivelser frem til sjøflyet var klar til avgang. Vel fremme ved LUX ble vi godt mottatt av hotellets hyggelige representanter. Vi hadde valgt å bo i beach villa og fikk to villaer ved siden av hverandre. Disse var nydelige med trapp fra verandaen rett ned i det deilige vannet. Det var utmerket renhold to ganger daglig, minibar med vann og annet drikke, nok av rene håndkær, håndkledyr på senga etc. Leilighetene var nydelige. Vi hadde valgt All inclusive og dette var nok et godt valg da det var forholdsvis dyrt på øya (norske priser (!)). Det var flere buffet-restauranter og A la cart restauranter og velge mellom og både Allegria og Senses var svært bra med gode viner i All-inclusive pakken. Maten var også god og utvalget variert og bra. Iskrem-baren med den deilige popcorn-isen var også veldig populært. Strendene var fantastiske og vannet klart og varmt. Som et paradis. Øya har flere fine områder med basseng for sol og bading. Ved stranden ved East Point var det utlån og utelie av båter, scootere og andre vannaktiviteter i tillegg ett dykke-senteret og det var her vi holdt til mest. Aktivitetene vi prøvde var kano, vann scooter og fly board. Tenåringene tok også dykkesertifikat ved god hjelp av Gabriel og Dirk og var ute ved revene og dykket flere ganger. House reef snorkling ble også prøvd ut. Alt dette var svært bra. Spa anlegget måtte også prøve ut, også dette veldig bra. Andre ting som ble prøv ut var Jungle-Gym, slitsomt men gøy. Øya er også fin å jogge rundt. Det er flaskeposter gjemt rundt på øya og nest siste dag var vi heldige og fant en :-) Øya var forholdsvis stor så det tok lang tid å gå over hele øya. Det var mulig å låne sykler. De som var til gratis utlån var noe vanskelig å få tak i men vi klarte det et par ganger. Det var også mulig å leie sykler. Men det deiligste var egentlig å bli kjørt rundt i golf bilene som hele tiden kjørte over hele øya :-) Vi er svært godt fornøyd med mat, drikke, service, renhold og aktiviteter. Alle ansatte er svært hjelpsomme og hyggelige. En spesiell hilsen må gå til Manager Mamoun for all hans hjelp ;-) Det har vært en super feire og et fantastisk sted å reise til. Vi kommer gjerne igjen :-) Room 416 & 417

 
24.07.2013

av Mr L Oslo, Norge

Fantastisk

Jeg og min samboer besøkte LUX* i juni. For ett fantastisk sted. Velkomsten var upåklagelig og selv direktøren på resorten ønsket oss velkommen. Vi bodde i water villa, og det var helt yppelig. Villaen var helt perfekt for to, alle fasiliteter og meget godt skjermet fra de andre. Trapper rett ned i det kystallklare vannet, med gode snorklemuligheter. Vi hadde tre sting ray under villaen vår, og vi så også en whitetip reef shark som svømte forbi der vi bodde. Mange andre fiskearter å se på også. Dykketur ut på reef var en opplevelse, Vi så hai, skilpadde og stimer med fargerike fisker. Etter noen dager oppgradere vi til all inklusive, da vi fant ut at det ville lønne seg for oss. Vi fikk tilbud om å flytte over til en annen resort de to siste dagene, da de ventet 69 bryllupspar fra Kina, dette for å skjerme oss fra evt støy, så vi takket ja å dra til Conrad resort de to siste dagene. LUX* dekket selvfølgelig alt. Conrad er kjent for sin luxus, men for oss ble det en nedtur. Eneste som var finere og større på Conrad var rommene. Men det stoppet der. Alt var dyrere og mer upersonlig. LUX* resort er å anbefale på det sterkeste, med eller uten unger. Deres ansatte yter ypperste service, gir deg ett smil og ett "Hei" hver gang du møter noen, uansett på døgnet. Øya er vakker, og strendene er som på postkort, bare finere! Maten var veldig bra, og vinene deres likeså;) Jeg og min samboer kan ikke se hvorfor vi ikke skal velge LUX* neste kan vi skal til Maldivne. For en plass!! Hvis jeg skal sette fingeren på noe, må det være at sengene er harde å ligge i. Vi ses neste gang. Tusen takk for at dere gjorde ferien vår perfekt. Endré og Iselin.