Reisetips Hellas

Reisetips til Hellas

Vi er ekstra glade i Hellas! Det var hit våre aller første reiser gikk og siden den gang har de klassiske øyene blitt et favorittreisemål for nordmenn. Mange har funnet sine helt spesielle steder og reiser tilbake år etter år, og vi fortsetter å lete etter nye steder slik at du kan finne ditt ferieparadis. Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Bestill reise til Hellas >>


Reisetips til hele Hellas

 

Hellas' beste strender

Se vår liste over noen av de aller beste strendene i Hellas som du kan reise til sammen med oss i sommer.

Se de beste strendene i Hellas

Det greske kjøkkenet

Vi har samlet noen deilige mattips om hva du bør prøvesmake i Hellas, og oppskrifter du enkelt kan lage hjemme.

Les våre tips fra det greske kjøkkenet

Utflukter i Hellas

En utflukt er den perfekte måten å oppleve litt mer av reisemålet på. Med utflukter skaper du ferieminner for livet.

Se et utvalg av våre utflukter i Hellas

Øyhopping i Hellas

Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner. 

Finn ut mer om øyhopping

Gresk mytologi

Bli bedre kjent med den spennende greske mytologien som fremdeles preger Hellas den dag i dag!

Les mer om gresk mytologi

 

Reisetips per reisemål i Hellas


 

Bli kjent med Kykladene

Øygruppa Kykladene ligger sydøst for det greske fastlandet og består av i overkant av 200 hundre øyer. Bli med til sagnomsuste Santorini eller feriedrømmen Naxos. 

Våre øyer i Kykladene

Bli kjent med Dodekanesene

Dodekanesene eller Tolvøyene, ligger i sørøst i Hellas og består av, som navnet antyder, tolv øyer. Mange av øyene er velkjente og noen står fremdeles på lista over de som bør utforskes.

Våre øyer blant Dodekanesene

Reisetips til Antiparos

Antiparos er en genuin og uberørt perle i det greske øyriket hvor både familier såvel som internasjonale kjendiser reiser til år etter år! Langgrunne og barnevennlige strender. 

Se våre reisetips til Antiparos

Reisetips til Kalymnos

Kalymnos er nope helt for seg selv. Du kommer helt sikkert til å gjøre dine egne oppdagelser, men vi gir deg gjerne litt hjelp på veien med våre beste reisetips!

Se våre reisetips til Kalymnos

Reisetips til Karpathos

Vakre sandstrender, nydelige fjellandsbyer og genuint gresk øyliv. Alt dette og så mye mer finner du på ferieøya Karpathos. Finn inspirasjon til reisen her.

Se våre reisetips til Karpathos

Reisetips til Kefalonia

Fengslende vakre småbyer, en frodig, vakker natur og strender du helst ikke vil forlate. For deg som er ute etter en reise der du setter sammen reisen selv bør du sjekke ut Kefalonia!

Se våre reisetips til Kefalonia

Reisetips til Korfu

For deg som søker vakker natur, unike små byer og herlige strender er Korfu det perfekte valget for ferien. Sjekk ut våre tips om hvor du finner den beste maten og de stedene du bør se.

Se våre reisetips til Korfu

Reisetips til Kos

En reise til Kos kan inneholde det meste - vakre småbyer, kritthvite strender, interessante severdigheter og massevis av fornøyelser samt minneverdige måltider.  

Se våre reisetips til Kos

Reisetips til Kreta

Den største øya er Kreta og har et vell av tilbud og aktiviteter, severdigheter, vakker natur og god mat. Her har vi samlet noen tips om Kreta og hvor du bader og spiser best!

Se våre reisetips til Kreta

Reisetips til Lefkas

Lefkas er kjent for sine fantastisk fine strender og vakre natur.Opplev det genuine, greske øylivet og prøve morsomme vannsporter samt populære favoritter og bortgjemte perler på Lefkas.

Se våre reisetips til Lefkas

Reisetips til Leros

Vil du oppleve det genuine Hellas er Leros øya for deg. Her får du det vakre turkise vannet, øde badeviker, pittoreske fiskehavner og tavernaer med havets delikatesser.

Se våre reisetips til Leros

Reisetips til Naxos

Naxos, den største og frodigste øya i Kykladene, har variert natur med høye fjell og dype grønne daler. Her lever de godt av sine rike naturforekomster og er ikke så avhengige av turismen!

Se våre reisetips til Naxos

Reisetips til Parga

Parga er en koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste tips!

Se våre reisetips til Parga

Reisetips til Paros

Paros har en genuin sjarm og vakker natur, herlige sandstrender og krystallklart vann. Gamle vandringsleder som innbyr til fine fotturer. Vi har samlet de beste reisetipsene til Paros!

Se reisetips til Paros

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med deilige strender, vakker natur, trendy byliv og mange kulturelle minnesmerker. Vi inviterer deg til å lese våre beste tips til Rhodos ferien.

Se våre reisetips til Rhodos

Reisetips til Samos

På den grønne øya og frodige øya Samos er det små og genuine fiskerlandsbyer og storslått natur med grønne dalfører og herlige strender Her kan du lese mer om våre beste tips!

Se våre reisetips til Samos

Reisetips til Santorini

Santorini er nok Hellas mest fotograferte øy og få steder kan tilby bedre feriebilder enn denne øya. Besøk spennende steder som Kamari, Fira og Oia – som visstnok har øyas vakreste solnedgang.

Se våre reisetips til Santorini

Reisetips til Skiathos

På jakt efter det perfekte ferieparadiset? Prøv Skiathos! Her finner du det greske øylivet i sin mest rendyrkede form, med fornøyelser og vakre sandstrender. Få inspirasjon før reisen her.

Se våre reisetips til Skiathos

Reisetips til Skopelos

Gjør som Meryl Streep i Mamma Mia og ta trappene opp til en av øyas små kirker, bad naken eller bestill inn verdens beste oste pai. Skopelos har mye å tilby sine gjester.

Se våre reisetips til Skopelos

Reisetips til Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan man vel ønske seg? Om du svarer spennende utflukter og morsomme aktiviteter så anbefaler vi varmt Zakynthos.

Se våre reisetips til Zakynthos

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her