Reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

 

Reisetips per reisemål i Hellas


 

Reisetips til Antiparos

Antiparos er en genuin og uberørt perle i det greske øyriket hvor både familier såvel som internasjonale kjendiser reiser til år etter år! Langgrunne og barnevennlige strender. 

Se våre reisetips til Antiparos

Reisetips til Epirus

De aller fleste av oss forbinder Hellasferien med øyer, hvitkalkede hus og fargerike båter som dupper i takt til lyden av zorba. Bli med til Epirus og opplev et annet Hellas.

Se våre reisetips til Epirus

Reisetips til Kalymnos

Kalymnos er nope helt for seg selv. Du kommer helt sikkert til å gjøre dine egne oppdagelser, men vi gir deg gjerne litt hjelp på veien med våre beste reisetips!

Se våre reisetips til Kalymnos

Reisetips til Karpathos

Vakre sandstrender, nydelige fjellandsbyer og genuint gresk øyliv. Alt dette og så mye mer finner du på ferieøya Karpathos. Finn inspirasjon til reisen her.

Se våre reisetips til Karpathos

Reisetips til Kefalonia

Fengslende vakre småbyer, en frodig, vakker natur og strender du helst ikke vil forlate. For deg som er ute etter en reise der du setter sammen reisen selv bør du sjekke ut Kefalonia!

Se våre reisetips til Kefalonia

Reisetips til Korfu

For deg som søker vakker natur, unike små byer og herlige strender er Korfu det perfekte valget for ferien. Sjekk ut våre tips om hvor du finner den beste maten og de stedene du bør se.

Se våre reisetips til Korfu

Reisetips til Kos

En reise til Kos kan inneholde det meste - vakre småbyer, kritthvite strender, interessante severdigheter og massevis av fornøyelser samt minneverdige måltider.  

Se våre reisetips til Kos

Reisetips til Kreta

Den største øya er Kreta og har et vell av tilbud og aktiviteter, severdigheter, vakker natur og god mat. Her har vi samlet noen tips om Kreta og hvor du bader og spiser best!

Se våre reisetips til Kreta

Reisetips til Lefkas

Lefkas er kjent for sine fantastisk fine strender og vakre natur.Opplev det genuine, greske øylivet og prøve morsomme vannsporter samt populære favoritter og bortgjemte perler på Lefkas.

Se våre reisetips til Lefkas

Reisetips til Leros

Vil du oppleve det genuine Hellas er Leros øya for deg. Her får du det vakre turkise vannet, øde badeviker, pittoreske fiskehavner og tavernaer med havets delikatesser.

Se våre reisetips til Leros

Reisetips til Limnos

Limnos er kontrastenes øy og byr på noen av Hellas' mest imponerende severdigheter, selv om den ikke er så allment kjent. Les våre reisetips og bli inspirert av hva du kan gjøre mens du ferierer på Limnos.

Les våre reisetips til Limnos

Reisetips til Naxos

Naxos, den største og frodigste øya i Kykladene, har variert natur med høye fjell og dype grønne daler. Her lever de godt av sine rike naturforekomster og er ikke så avhengige av turismen!

Se våre reisetips til Naxos

Reisetips til Parga

Parga er en koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste tips!

Se våre reisetips til Parga

Reisetips til Paros

Paros har en genuin sjarm og vakker natur, herlige sandstrender og krystallklart vann. Gamle vandringsleder som innbyr til fine fotturer. Vi har samlet de beste reisetipsene til Paros!

Se reisetips til Paros

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med deilige strender, vakker natur, trendy byliv og mange kulturelle minnesmerker. Vi inviterer deg til å lese våre beste tips til Rhodos ferien.

Se våre reisetips til Rhodos

Reisetips til Samos

På den grønne øya og frodige øya Samos er det små og genuine fiskerlandsbyer og storslått natur med grønne dalfører og herlige strender Her kan du lese mer om våre beste tips!

Se våre reisetips til Samos

Reisetips til Santorini

Santorini er nok Hellas mest fotograferte øy og få steder kan tilby bedre feriebilder enn denne øya. Besøk spennende steder som Kamari, Fira og Oia – som visstnok har øyas vakreste solnedgang.

Se våre reisetips til Santorini

Reisetips til Sivota

Bli inspirert til hva du kan finne på mens du nyter ferien i Sivota. Sivotas magiske omgivelser er perfekte for avkobling og eventyr til havs og i fjellene for den mer aktive. 

Se våre reisetips til Sivota

Reisetips til Skiathos

På jakt efter det perfekte ferieparadiset? Prøv Skiathos! Her finner du det greske øylivet i sin mest rendyrkede form, med fornøyelser og vakre sandstrender. Få inspirasjon før reisen her.

Se våre reisetips til Skiathos

Reisetips til Skopelos

Gjør som Meryl Streep i Mamma Mia og ta trappene opp til en av øyas små kirker, bad naken eller bestill inn verdens beste oste pai. Skopelos har mye å tilby sine gjester.

Se våre reisetips til Skopelos

Reisetips til Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan man vel ønske seg? Om du svarer spennende utflukter og morsomme aktiviteter så anbefaler vi varmt Zakynthos.

Se våre reisetips til Zakynthos

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hotell og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hotell i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Finn den neste reisen din