5 jordbærsteder i Hellas
– når du reiser med barn

Hellas er det ideelle ferielandet for barnefamilier. Her finner du både langgrunne strender og badeland, men også mange store og små naturopplevelser. Landets matkultur er lett fordøyelig også for de minste (og de litt mer kresne) barna. Vi har listet opp fem magiske steder i Hellas, steder dit vi gjerne selv reiser med barna i sommer. 

Familieferie

1. Parga – barnevennlig, koselig og pittoresk

Koselige og familievennlige Parga lokker med fantastiske strender, sjarmerende tavernaer og vakre omgivelser. Her kan du bo på vårt Apollo Mondo Family-hotell Parga Beach som ligger ved den herlige og barnevennlige Valtosstranda. Eller hvorfor ikke ta med familien på en kombinasjonsreise og oppleve enda mer sammen i ferien. Ett av våre beste tips er å kombinere fastlandet med øy-livet i koselige Parga og herlige Lefkas, to reisemål som passer for hele familien! 

2. Kanali– det lille ferieparadiset 

Ta med familien på en herlig ferie til genuine Kanali på det greske fastlandet. Kanali er perfekt for dere som elsker herlige dager på stranda og den lille byen er som skapt for å bare være sammen med familien! Sjekk ut vårt Apollo Mondo Family-hotell Ninos Grand Beach Hotel & Resort. Her finner du noe for alle i familien med alt fra treningstimer til spennende lek og besøk av Club Polly & Mino og mere til! 

Bading i Loutro

3. Naxos – Kykladenes største øy

Naxos er ett badeparadis. Her finnes man mil på mil med langgrunne strender for sandslottbygging, lek og plask. Mange tar med seg familien tilbake hit år etter år, og øya er også nybegynnervennlig for deg som vurderer øyhopping med barna for første gang i sommer. 

4. Rhodos – badeland og ye å finne på

På Rhodos er det mange hotell med store basseng og vannsklier som barnefamilien elsker. På apollo Mondo family-hotellet Mythos Beach Resort trives barnefamilien spesielt godt. Hotellet ligger ved den lange Afandoustranda. Med taxi er du raskt inne i Rhodos by og med badebåt kan familien ta en dagsutflukt til vakre Lindos

5. Georgioupolis – Kretas beste barnestrand 

Rolige Georgioupolis, som ligger halvveis mellom Chania by og Rethymnon, er det gangavstand til strand og tavernaer og relativt lite trafikk. Den langgrunne sandstranda er under naturvern og sies å være en av de meste barnevennlige på hele Kreta


Noen favoritthotell for barnefamilien

Finn det hotellet som passer din familie best i ferien.

apollo mondo family
Parga Beach
• På Valtosstranda

Parga Beach

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
• Midt på fantastiske Long Beach

Almyra Hotel & Village


Våre mest populære hotelltyper for familier

Her finner du de mest populære hotelltypene for deg som reiser med barn.

Hotell med badeland

Tar du med deg barna til et hotell med badeland kan vi love deg at de blir fornøyd.

Strandhotell

Drømmer du om å våkne opp til bølgebrus, vakker utsikt og lukten av sjø? Vi har over 400 hotell som ligger maks 150 meter fra stranda.

Hotell med store rom og leiligheter

Mange av hotellene våre tilbyr store rom og leiligheter, som passer ypperlig for store familier, eller når bestemor og bestefar også skal være med.