Deluxerom i bungalow

Pene deluxerom som ligger i bungalower og består av to rom, ett soverom med en dobbeltseng og en lounge/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34-36 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom i bungalow

Lyse dobbeltrom som ligger i bungalower med to enkeltsenger.TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Noen balkonger har utsikt mot basseng eller hav. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21-31 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom i bungalow

Romslige familierom som ligger i bungalower. De består av to større dobbeltrom med dør i mellom. To separate senger i hvert rom og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse, noen med havutsikt eller bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48-52 kvm
Antall personer: 3-6, hvorav 1 barn

Familierom med tre ord. senger

Romslige familierom som består av to større dobbeltrom med dør i mellom. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48-52 kvm
Antall personer: 3-6, hvorav 1 barn

Juniorsuite

De herlige juniorsuitene har et soverom med dobbeltseng og en lounge med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-38 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Større dobbeltrom

Store dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-26 kvm
Antall personer: 1-3

Større dobbeltrom i bungalow

Store dobbeltrom som ligger i bungalower. To enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med havutsikt eller bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-25 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Fine og lyse superiorrom med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3