Dobbeltrom

Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Dobbeltrom garden wing

Lyse dobbeltrom som ligger i garden wing og har to enkeltsenger. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot basseng, havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse rommene ligger i mindre bygninger nærmere havet enn rommene i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 21-23 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Familierom

Romslige familierom som består av to dobbeltrom med dør i mellom. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. To bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48-52 kvm
Antall personer: 3-5, hvorav 1 barn

Familierom garden wing

Romslige familierom garden wing som består av to større dobbeltrom med dør i mellom. To separate senger i hvert rom og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse, noen med havutsikt eller bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse rommene ligger i mindre bygninger nærmere havet enn rommene i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 48-52 kvm
Antall personer: 3-6, hvorav 1 barn

Juniorsuite

De herlige juniorsuitene har et soverom med dobbeltseng og en lounge med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-5

Juniorsuite garden wing

Fine og lyse juniorsuiter garden wing med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Større dobbeltrom

Store dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-26 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn