Trening på Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina  – powered by Playitas er siste tilskudd i vår Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for hele familien, par, singelreisende og de som trener hardt men på hobbybasis. Dette er hotellet som passer for alle som setter pris på det gode liv; trening og mosjon, ferie, god mat og drikke og litt mer mosjon. Her kan du være i aktivitet så mye du skulle ønske eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkludert i reisens pris. Les mer om Sports Inclusive lenger ned på denne siden.

Hotellet har et nybygd, velutstyrt og fint treningsstudio med frivekter, maskiner, cardiomaskiner og en stor plass for stretching. Vi tilbyr daglige treningstimer; gruppetreningstimer, instruktørtimer med funksjonell trening, yoga, danseundervisning, indoor cycling (spin) og mye mer. Nybygd utendørs treningsområde for crossfit-trening/funksjonell trening som vi kaller WOD Box. 3 nybygde padelbaner med mulighet for gruppespill og coaching., samt 2 tennisbaner. Vannsport som kajakk og SUP (stand up paddle board). Sykkel (mer info kommer snart). Det er tennisbaner og multicourt for 5-mot-5- fotball og basketball. Løping og løpebaner. Sandvolleyball. Selvsagt tilbyr vi konkurranser hver uke som aquatlon, løping og ukas WOD-challenge.

Porto Myrina – powered by Playitas er utviklet av Apollo Sports og hotellets fasiliteter er bygd og tilpasset mosjonister og eliteutøvere på alle nivåer.

 

Skann QR-koden for å se oppdatert treningsprogram eller klikk på QR-koden for å se et eksempelprogram på Porto Myrina – powered by Playitas.


Mer om treningen på Porto Myrina – powered by Playitas

Her kan du se treningsbilder og lese mer om sports- og treningstilbudet på Porto Myrina – powered by Playitas.

Løping

Løping

Fin løping på asfalt, grus eller sti. Løp gjennom byen Myrinas gater, spurt opp bakken til fortet, sprint langs havna eller ta turen til friidrettsanlegget noen kilometer fra hotellet. 

Treningsstudio

Treningsstudio

Dette er øyas største hotelltreningsstudio på 350 kvm og ligger i hovedbygningen. Treningsstudioet er fylt med tredemøller, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg og frivekter samt et stort område for øvelser og stretch. Treningsstudioet er luftkondisjonert og romslig, dagslyset slippes inn fra flere sider. I tilknytning til treningsstudioet er det et mini torg hvor du kan la pulsen komme ned til normalnivå etter treningen.

Aldersgrense i treningsstudioet er 16 år for å få trene på egen hånd. Sammen med foresatt fra 12 år. 

Treningsstudioet:

Sykling

Sykling

Et nybygd sykkelsenter som ligger i et lokalt garasjemiljø. Bli med på en arrangert tur, kom innom og fiks sykkelen, pump opp hjulene og ta en sykkelkaffe innen du legger ut på en runde. Sykler kan leies og vi tilbyr guidede turer (social rides) uten ekstra kostnad. Ta med egne sko og pedaler. Vi har SPD og flats, men det er alltid best å ha med eget utstyr. Hjelm er obligatorisk og er inkludert i sykkelleien. Det går også bra å ta med egen sykkel. Forhåndsbestill sykkeltransport med flyselskapet og glem ikke å legge til sykkeltransport på bussen i bestillingen din.
Aldersgrense for de arrangerte turene er 16 år. 

På Limnos er det gode forhold for sykling. Her finner du mange trails mellom åser og daler. Terrenget varierer mellom grus og asfalt & vi tilbyr Gravel bikes som fungerer bra på begge underlagene, for å få ut det meste av turene i Limnos og det varierte terrenget. Gravel bikes er som en landeveissykkel fast med tykkere dekk, du får helt enkelt det beste av to verdener, hurtig sykling som på en landeveissykkel og begi deg ut i mer utfordrende terreng på en og samme sykkel! Du kan velge å delta på guidede turer sammen med våre sykkelinstruktører som du bestiller på plass i vårt sykkelsenter eller kom innom og lån en sykkel for en sykkeltur på egen hånd eller med ditt reisefølge. 

Wahoo Kickr Bike
Som det velutstyrte sportshotellet vi er tilbyr vi selvsagt alle dere som konkurrerer og trener online muligheten til det også hor oss. På hotellet har vi en stykk Wahoo Kickr Bike med innebygd effektmåler, crème de la crème blant sykler for innendørs trening, den mest kraftfulle (i skrivende stund) og overlegent mest realistiske sykkelopplevelsen innendørs så du kan koble deg opp mot Zwift eller andre virtuelle treningsplattformer.

 

Gruppetrening

Gruppetrening

På Porto Myrina er det flere områder for gruppetrening. En stor rosa plattform (utendørs) samt en multicourt (utendørs) for gruppetrening/treningstimer under åpen himmel. Ved den rosa plattformen, som til og med har havutsikt, kjører vi instruktørtimer til musikk, som for eksempel morgenyogaen. Området har en scene så det er lett å se instruktørene. Også på multicourten kjører vi av og til instruktørtimer til musikk og mellom øktene spilles det fotball og basketball. Multicourten kan bestilles av grupper når det er ledig. Bestillingen gjøres i sportsbookingen. De dagene det er for varmt for å trene ute eller om det skulle komme en regnskur, er det en innendørs treningssal for gruppetrening. Vi har også et mindre gruppetreningsområde for den mindre gruppen eller selskapet.

Lengre opp på siden kan du se tider og timer. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet.
Aldersgrense for gruppetrening som krever utstyr er 15 år. Sammen med foresatt fra 12 år. 

Svømming

Svømming

For de som vil svømmetrene kan hotellets basseng benyttes. Det er cirka 50 meter langt (ikke olympisk) og det er lurest å trene der om morgenen. Ved stranda har hotellet to brygger som passer godt for open-water svømmetrening i det krystallklare vannet. 

WOD Box

WOD box

WOD boxen er et utendørs treningsstudio, tilpasset crossfit-trening, funksjonell trening i gruppe og andre treningsformer for de som vil trene ute i frisk luft, men med tak over hodet. Her trener vi både muskler, hjerte og lunger. Et herlig sted om du liker å ta ut det lille ekstra under trening. WOD står for ”workout of the day”.

WOD boxen. 

Padel tennis

Padel

Den populære rackertsporten padel har tatt verden med storm. På hotellet er det hele 3 nybygde baner. Utstyr kan leies og banen er mot avgift. Gruppecoaching 1-2 timer/dag er inkludert. Vi arrangerer også gruppespill.
Les mer om padel her.

Indoor cycling

Indoor cycling (spin) er inkludert i Sports Inclusive.

Indoor cycling (spinning) passer for alle. Uansett om du vil kjøre en kondisjonstime på egen hand eller bli med på en av våre gruppetreningstimer. Du justerer selv motstanden under ledelse og timene tilpasses individuelt uansett om du er nybegynner eller mer trent mosjonist. Våre sykkeltimer foregår innendørs eller ute avhengig av sesong. Kondisjonssykkeltimene gjøres sittende og stående til musikk. Vi har nye sykler fra danske Body Bikes SMART +

Syklene er ergonomisk designet og kompatible med appen BODY BIKE Indoor Cycling, som du selv kan laste ned i Google Play eller App Store. I appen kan du legge til dine personlige innstillinger og koble deg opp til den sykkelen du benytter. Via Bluetooth får du så løpende informasjon om din prestasjon, effekt og puls mens timen pågår. Hver sykkel er utstyrt med en USB-port der du kan lade mobilen din mens du trener og strømmen kommer fra energien du produserer med dine egne pedaltråkk. Det kalles SMART Charge. Bærekraft i liten skala! Husk bare å ta med en egen USB-kabel.

Tennis

Tennis

Her er det 2 tennisbaner til leie, underlaget er kunstgress. Bane bestilles i sportsbookingen på plass. Racket kan lånes, og baller kan kjøpes om du ikke har egne med deg.  

Sosiale aktiviteter

Sosiale aktiviteter

Hver uke arrangeres kamper i basketball, volleyball og fotball samt andre morsomme aktiviteter. 

 

SUP

Vannsport

Vannsport som SUP og kajakk tilbys på stranda. Dessverre er leveransen av SUP-brettene forsinket og de antas ankomme siste halvdel av juni.

Sportsbookingen

Sportsbooking og Sports shop

Ved bassenget og poolbaren på hotellet finner du sportshoppen, her kan du også kjøpe klær og utstyr. Du bestiller tennis og padel i sportshoppen, når denne er stengt gjøres det i hotellresepsjonen.

Øvrige timer bestilles i hotellresepsjonen mandag til fredag. Søndager (ankomstdag) bestilles all sportsbooking i sportshoppen, dette for å avlaste resepsjonen.

Sykler bestilles på plass i sykkelsenteret en dag i forveien.

Alle aktiviteter og utstyr bestilles på plass på hotellet. 

Sandvolleyball

Sandvolleyball

Her spilles det både til fastlagte tider og spontant mot andre gjester på hotellet.

 

Pickleball

Nyhet! Nå er det pickleballbaner på Porto Myrina - powered by Playitas. Pickleball er en racket sport med racket og ball som kombinerer element fra tennis, badminton og bordtennis. Det spilles som padel i par men kan også spilles som singel. Sporten er kjent for å være lett å starte med og populær blant spillere i alle aldre. Pass på å teste denne nye morsomme racketsporten i ferien. Bestilling av bane, likeså leie av utstyr. Merk at pickleball er en vindutsatt sport.

 


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Porto Myrina – powered by Playitas omfatter et bredt utvalg av sport og trening som er inkludert i reisens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle som vil skal kunne trene fritt, teste nye sporter og dele treningsgleden, uten å måtte tenke på ekstra kostnader. Her kan du se hva som er inkludert i Sports Inclusive på Porto Myrina - powered by Playitas.

Inkludert i Sports Inclusive

Gruppetrening og treningstimer med instruktør
Treningsstudio, velutstyrt med maskiner, cardiomaskiner, frivekter
WOD Box
Yoga
Sosial padel timer 1-2 timer/dag

2 tennisbaner

SUP (stand up paddle board)
Kajakk
Løping (joggerunder, kart mm)
Sykkelturer med leder (gravel)
Indoor Cycling (spin)
Wahoo Kickr Bike
Multicourt (gruppetrening, basket, 5-5 fotball)
Open water svømming (på egen hånd)
Sandvolleyball

 

Mot avgift

Padel (baneleie & utstyr)
Sykkelleie dag/uke (Gravel)
Spa/velværesenter (behandlinger)
Kitesurfing (Keros Beach)
Windsurfing (Keros Beach) 
Svømmetrening (PT)
Tennis 

 (baneleie, utstyr samt timer)

Personlig trening

Prisliste 2024

Aldersgrenser

Sport Aldersgrense Kommentar
Sosiale aktiviteter/sporter Tilpasset Tilpasset hotellets gjester slik at det blir et variert tilbud for både barn og voksne.
Gruppetrening med utstyr & Indoor cycling 16 år 12-15 år i selskap med ansvarlig voksen.
Gruppetreningsaktiviteter uten utrustning 13 år Yngre barn i selskap med ansvarlig voksen.
Sykkelaktiviteter 18 år 12-17 år i selskap med ansvarlig voksen.
WOD box 16 år  
Treningsrom 16 år 12-15 år i selskap med ansvarlig voksen.
Tennis & padel 15 år 12-14 år i selskap med ansvarlig voksen ved trening i gruppe. Ingen aldersgrense i egen gruppe eller ved privattimer.
Vannsport 15 år 8-14 år i selskap med ansvarlig voksen. Svømmedyktighet er et krav. 

Svømmekurs

4 år  

 

Bestill treningsreise, gruppereise eller leir

Porto Myrina – powered by Playitas er et utmerket hotell for deg som ønsker å trene og toppe formen. Bestill treningsreisen, treningsleiren, løpereisen, klubbreisen, for vennegjengen eller treningssenteret. Er du en person med stort sosialt nettverk kan du Bli din egen reisearrangør. Vil du ha hjelp med bestillingen eller har spørsmål kan du kontakte oss:

Telefon: 21 01 75 40
Bestill gruppereise: [email protected]

Ved forespørsel om gruppebestillinger via e-post vennligst oppgi kontaktopplysninger, navn og alder.