Aristi

På populære Aristi ved Platy beach ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra den fine sandstranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer. Ettromsleiligheter for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott utsikt. Stille. To balkonger.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 7 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I rolige omgivelser ved stranda i Platy ligger Aristi bygd i typisk gresk stil med små hvite hus og røde tak. I hotellets hage er det en liten lekeplass for de yngste gjestene.

Bare noen hundre meter fra hotellet ligger sandstranda Platy beach, som er belønnet med miljømerket Blått Flagg og har solsenger og parasoller mot avgift. Langs stranda er det små tavernaer der du kan slå deg ned og smake på de lokale spesialitetene eller din greske favorittrett. Ellers er det et rolig område. Det er cirka 2 kilometer til Myrina, med et stort utvalg av tavernaer, minimarkeder og barer. Dit kommer du enklest med taxi eller leiebil.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen på dagtid. Parkering.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Bo litt mer luksuriøs og bestill suite med eget basseng.

Cavo Bianco

Cavo Bianco er et enkelt leilighetshotell med rolig beliggenhet ikke langt fra fine Platy beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyt oppe på en ås med utsikt over Platy-bukta og de omkringliggende vakre dalene. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt. Hotellet har et lite basseng og den fine Platystranda ligger bare en kort spasertur unna.

Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra den fine stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.

Victoria Beach

Velkommen til leilighetshotellet Victoria Beach som ligger ved sandstranda Platy Beach på Limnos. Her bor du i rolige omgivelser og kan kose deg ved hotellets basseng ta den korte turen til stranda.

Grand Patelli

Limnos' nye perle av et hotell er Grand Patelli som ligger sentralt i Myrina med kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.

Armonia 1

Välkommen till Armonia 1, beläget i lugna omgivningar vid Evgatis beach - en av Limnos finaste stränder. Här bor du i moderna lägenheter och har bara en kort promenad ner till stranden och det kristallklara vattnet.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På Evgatis bor du i rolige omgivelser kun et steinkast fra en av Limnos' fineste strender, Evgatis beach. Hvil ut i solsengen, nyt roen og ta et avkjølende bad i bassenget eller i det krystallklare havet.

Diamantidis

Diamnatidis ligger sentralt i Myrina, hovedstaden på den lille autentiske øya Limnos. Hotellet har basseng og ligger bare fem minutters gange fra nærmeste strand. Vi kan anbefale en kveldstur langs havnepromenaden der moderne restauranter ligger vegg i vegg med tradisjonell tavernaer.

Anemolia

Velkommen til Anemolia, som ligger nært den fine sandstranda Agios Ioannis på vakre Limnos. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over både hotellets hage, havet og fjellene.