Aristi

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Aristi i Platy ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og for de minste er det en lekeplass og en hage for morsom lek utendørs. Dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum med butikker, barer og tavernaer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 5 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I rolige omgivelser i Platy ligger Aristi bygd i typisk gresk stil med små hvite hus og røde tak. Det er gangavstand til sentrum av Platy, og veien går ned langs åssiden mot havet og bukta. Bare noen hundre meter fra hotellet ligger sandstranda, som er belønnet med miljømerket EUs Blått Flagg og har solsenger og parasoller mot avgift. Langs stranda er det små tavernaer der du kan slå deg ned og smake på de lokale spesialitetene eller din greske favorittrett.

I hotellets hage er det en liten lekeplass for de yngste gjestene. Gratis wifi fellesområdene. Resepsjon som er åpen på dagtid. Gratis parkering.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

NYHET! Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det nybygde og velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Dessuten er det kort vei fra hotellet til Myrina, som er øyas hovedstad.

Platy Beach

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda med samme navn. Stranda er belønnet med miljømerket Blått Flagg for det rene vannet og høye kvalitet. Her kan du nyte en rolig og behagelig ferie, mens blikket hviler på det vakre havet når du inntar frokosten.

Cavo Bianco

Enkelt leilighetshotell med bra beliggenhet i Platy, noen kilometer fra Myrina. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!