Aristi

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Limnos kommer sommeren 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Limnos, som skulle være vår nyhet denne sommeren.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

På Aristi i Platy ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og for de minste er det en lekeplass og en hage for morsom lek utendørs. Dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum med butikker, barer og tavernaer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 5 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I rolige omgivelser i Platy ligger Aristi bygd i typisk gresk stil med små hvite hus og røde tak. Det er gangavstand til sentrum av Platy, og veien går ned langs åssiden mot havet og bukta. Bare noen hundre meter fra hotellet ligger sandstranda, som er belønnet med miljømerket Blått Flagg og har solsenger og parasoller mot avgift. Langs stranda er det små tavernaer der du kan slå deg ned og smake på de lokale spesialitetene eller din greske favorittrett.

I hotellets hage er det en liten lekeplass for de yngste gjestene. Gratis WiFi fellesområdene. Resepsjon som er åpen på dagtid. Gratis parkering.

Måltider

Ingen måltider inkludert.