Aristi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På populære Aristi ved Platy beach ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra den fine sandstranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer. Ettromsleiligheter med 3 ord. senger for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, vertskap,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I rolige omgivelser ved stranda i Platy ligger Aristi bygd i typisk gresk stil med små hvite hus og røde tak. I hotellets hage er det en liten lekeplass for de yngste gjestene.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen på dagtid.

Bare noen hundre meter fra hotellet ligger sandstranda Platy beach, som er belønnet med miljømerket Blått Flagg og har solsenger og parasoller mot avgift. Langs stranda er det små tavernaer der du kan slå deg ned og smake på de lokale spesialitetene eller din greske favorittrett. Ellers er det et rolig område. Det er cirka 2 kilometer til Myrina, med et stort utvalg av tavernaer, minimarkeder og barer. Dit kommer du enklest med taxi eller leiebil.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved den fine stranda Agios Ioannis på Limnos. På hotellet råder en rolig og avslappet atmosfære. Her er det en frodig hage og en herlig terrasse å hvile ut på i sola. Unn deg litt mer luksus og bestill suite med eget basseng.

Cavo Bianco

Cavo Bianco er et enkelt leilighetshotell med rolig beliggenhet ikke langt fra fine Platy beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På Evgatis bor du i rolige omgivelser kun et steinkast fra en av Limnos' fineste strender, Evgatis beach. Hvil ut i solsengen, nyt roen og ta et avkjølende bad i bassenget eller i det krystallklare havet.

Grand Patelli

Grand Patelli er en perle av et hotell er som ligger sentralt i Myrina på Limnos. herfra er det kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.

Diamantidis

Vil du bo sentralt i Myrina i gangavstand til noen av øyas fineste strender, den hyggelige havnepromenaden med mange restauranter og tavernaer er Diamantidis hotellet for deg. Velkommen!

Platy Beach

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda med samme navn. Stranda er belønnet med miljømerket Blått Flagg. Her kan du nyte en rolig og behagelig ferie, mens blikket hviler på det vakre havet når du inntar frokosten.

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyt oppe på en ås med utsikt over Platy-bukta og de omkringliggende vakre dalene. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt. Hotellet har et lite basseng og den fine Platystranda ligger bare en kort spasertur unna.

Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra den fine stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.

Nissos

Nissos er et nytt og pent leilighetshotell i utkanten av byen Myrina på øya Limnos. Her bor du i fint designede leiligheter og har en passe spasertur til stranda Reha Nera Beach. Litt lenger unna finner du sentrum av Myrina.

Arxontiko Hotel

Arxontiko Hotel ligger i sentrum av Myrina, i en bygning fra 1851 som er et kulturminnesmerke. Bygningen er gammel men hotellet er moderne med up-to-date bekvemmeligheter, god service og den omtalte genuine, greske gjestfriheten. Med byens folkeliv bokstavelig talt rett rundt hjørnet og gangavstand til stranda og havna kan du skape ferieminner for livet her. Velkommen!

Magda Studios

Magda Studios frodige hage fører ned til den fine sandstranda i Platy på Limnos. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller til låns for hotellets gjester. I området rundt hotellet er det minimarkeder og noen strandrestauranter men det er heller ikke langt til sentrum av Myrina der utvalget er større men kosefaktoren like stor.

Aesthesis Arxontiko

Lite, sjarmerende og nyrenovert! På hotell Aesthesis Arxontiko spiser du frokost under sitrontrærne i hotellets solrike hage og bor i gangavstand til så vel den fine stranda som havnepromenaden med hyggelige restauranter og barer.

Anemoesa

Er du ute etter en ferie i fred og ro, der du får mulighet til å oppleve en genuin gresk by? Da skal du ta turen til de Anemoesa i Romanou på Limnos. Leilighetshotellet ebestår av to bygninger om ligger noen hundre meter fra hverandre og begge er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Limnos' natur og arkeologiske steder og nydelige strender.