Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 1591 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Flott beliggenhet, kort avstand til alle fasiliteter
-
Dårlig tilbud på padel treninger. Manglende styring fra ledelse/trener for intermidiate level, sosial og tournament. Mange små barn deltok (på tross sv 15 års grensen), samtidig som voksne på intermidiate nivå fikk ikke plass. Nybegynner kurs var halvtom!! Dette ødelagt treningsmuligheter for de som ønsket å spille padel på intermidiate nivå. Mange av dem sluttet å melde seg.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Alt :)
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


7 av 10

+
Beliggenhet, atmosfære. Fin stemning blant ansatte.
-
Vi hadde jr suite. Sovesofaene var litt for dårlig. De hadde harde kanter fra putene som stakk opp i ryggen. Var plaget av en del lukt av kloakk på rommet. Wifi på rommet var for dårlig. Samme var den i fjor. Det er litt krise når man han med ungdom.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
Maten og alle fasilitetene med så kort avstand.
-
Jeg bestilte rom tidlig (februar) med avreise i februar. Hadde trodd at jeg skulle hatt litt bedre solforhold (ettermiddagssol) og utsikt (mot havet) enn dem som bestilte senere. Ei som bestilte samme reise i september fikk bedre til samme pris. Hadde satt pris på at jo tidligere ute med bestilling jo bedre sol- og utsiktsforhold 😊

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Alt var veldig nært dvs korte avstander
-
Det var mye mygg på nettene på rommet. FJEG ANBEFALER AT DERE 3 DAGER FØR AVREISE GIR BESKJED OM DETTE SLIK AT FOLK TAR MED MYGGMIDDEL . Jeg savnet vanlige mountainbike sykler med vanlig styre

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Hyggelig folk, nydelig mat og fantastisk beliggenhet pluss alt av trenings fasiliteter
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
helhetsinntrykket var veldig bra. Ikke noe som stakk seg.
-
Det var mange katter på og ved restauranten. De ble matet både av personalet og gjester. Det er ikke ok. Ville vurdert å gjøre noe med dette.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Det var gode treningsfasiliteter, flinke instruktører og god mat. Barneklubben var en stor pluss. Marie og Klara som jobbet der gjorde en fantastisk jobb.
-
Veldig mye støy på hotellet. Vi var uheldig med at det var konferanse der. Rommet lå rett opp trappa fra resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Beliggenhet, utsikt, passe størrelse, mat.
-
Ingen sol på verandaen. Jeg bodde på rom 115 og de som vasket kunne prate veldig høyt når de startet ved 06-tiden. Det var også en «fest» inne på hotellet en kveld ved midnatt som bråkte veldig.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

532 vurderinger
Utmerket
 
332
Veldig bra
 
146
Bra
 
38
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

20.09.2022

av Tor L Arguineguin, Spania

Totalt mislykket ferie.

Vi hadde booket 2 uker på nybygde hotel Gran Patelli sentralt i byen Myrina. 2 dager før avreise meddelte Apollo at hotellet var overbooket og flyttet oss 2 km utenfor byen til hotel Porto Myrina, beliggende i en lang skråning ned mot et stort svømmebasseng og en slags snack-bar med noen få og ikke særlig gode retter på menyen. 2 uker med stort sett samme buffet til lunch og middag og ingen a la carte restaurant. Ingen fungerende bar. Stedet viste seg å være et slags enormt treningssenter med aktiviteter over alt og tilhørende rop og skrik fra instruktører, samt høy og støyende "musikk". For meg, en 74 år gammel bevegelseshemmet mann, var det en totalt mislykket ferie, unntatt de gangene jeg tok taxi inn til sjarmerende Myrina by. Klager til Apollo førte ingensteds og forslag fra meg om å flytte inn til et sentrums-hotell førte heller ikke fram. Formell klage til Apollo er sendt.

 
29.08.2022

av ChristinaChristinaC Oslo, Norge

Et flott hotell for både aktivitet og avslapping!

Et flott hotell med veldig god stemning, hotell ansatte, Apollo ansatte og de som ledet aktivitetene var positive, hjelpsomme og gav inntrykk av å trives på jobb. Lyse og freshe lokaler og rom. Mye å velge i av aktiviteter gjennom dagen, som yoga og pilates, harde styrketimer, tennis og paddel, spinning, kajakk og SUP for å nevne noe. God oversikt over hva som stod på programmet når. Anbefaler blant annet å bli med på organiserte sykkelturer, du får sett mye av den vakre øya, og turer tilpasset ulike nivåer. Hadde med oss dykkermasker og var positivt overrasket over snorkling rett ut fra brygga. Ca 15 minutter å gå til strand restauranter og matbutikk. Med halvpensjon koste vi oss med veldig varierte og gode frokoster og middager. Beliggenheten på en odde, med strand og bassengområde med vakker og avslappende utsikt mot havet var perfekt for koble av, sole og bade. Vårt første, men ikke siste besøk på Lemnos og Porto Myrina.

 
21.10.2023

av runesOsloRunes Oslo, Norge

Good sports hotel!

We went to this hotel because we like hotels which offer a wide selection of sports activities. This hotel did! Our room was nice and clean, the breakfast was absolutely good without being luxurious, and we enjoyed padel, swimming, the gym and to look around on the island. Good choice to go there, and we will certainly consider a second visit.

 
30.07.2023

av Menchu1970 Oslo, Norge

Lovely place to relax or burn calories. Or both!! :-D

Wonderful hotel in the middle of nowhere! The beach is just by the pool and there's endless sport opportunities for free (SUP, kayak, yoga, meditations, padel tennis, tennis, pilates, weight classes, etc). The food is not bad either! Fresh orange juice for breakfast! Buffet with new dishes every day. And the staff is really helpful and friendly. Perfect place for a quiet and sporty vacation!

 
26.07.2022

av ANomadicSoul Scotland

June 2019 Stay when operated by Neilson

We had a fantastic stay here as 2 adults enjoying lots of water sports, mountain biking and fitness classes. Staff and food fantastic. No shortage of anything. Also had a great seaview room. Perfect Location, restautants around were a short taxi ride away but close enough.