Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 1311 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
De som jobber der er så utrolig hyggelige!
-
Vi fikk et av de mest uheldige rommene på ‘havutsikt-rekka’, noe som var til stor skuffelse ved ankomst. Jeg vil foreslå å reklassifisere dette rommet (553) som et rom med delvis havutsikt, da det føles som om man sitter i en mørk bakgate som leder mot et sted som har havutsikt. Rommet har også aircondition-pumpa hengende rett over der man sitter på balkongen.. Rett og slett det dårligste rommet. Å vite hva man kommer til er bedre enn å bli så skuffet som vi ble da vi kom til hotellet som vi ble.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


10 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2024-06-16


7 av 10

+
WOD boxen, saltvannsbasseng, nærhet til sjøen og bryggen ved vannet slik at man kunne hoppe uti.
-
At drikke ikke var inkludert i "all inclusive", aldri opplevd dette før, og at prisene for å kjøpe noe drikke til maten var så høye.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


10 av 10

+
Hyggelige personale, renslighet, utrulig varierende god mat, salater…. Rent og fint hotell , jeg kommer tilbake der
-
Ingen måte, alt var helt fantastisk

Bekreftet gjest: 2024-06-16


9 av 10

+
Beliggenheten og trenings mulighetene.
-
Det var mye maur på styrke ute treningsområdet og mus under plattingen rundt bassenget.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


9 av 10

+
Beliggenheten, imøtekommende og hyggelig personale. Fasitieter i forhold til trening.
-
Synes ikke rengjøringen var superbra, mtp at det er et 5* hotell. Men utover det har jeg ikke noe å utsette 😁

Bekreftet gjest: 2024-06-16


8 av 10

+
Treningsfasilitetene.
-
Hotellet mangler et minimarked - laaangt til nærmeste butikk.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


10 av 10

+
Helheten. Bra träning och god mat
-
Extra sängen var jättedålig. Väldigt tunn madrass vilket gjorde att sömnen blev dålig. Ingen säng för en vuxen människa.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


9 av 10

+
Sykkelturene med Marta og Seba
-

Bekreftet gjest: 2024-06-16


10 av 10

+
Maten
-

Bekreftet gjest: 2024-06-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

534 vurderinger
Utmerket
 
334
Veldig bra
 
146
Bra
 
38
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

25.05.2024

av 549anneb Mysen, Norge

Veldig fint hotel med perfekt beliggenhet og mange treningsmuligheter

Vi elsket dette stedet. Veldig mange aktiviteter i herlige omgivelser. Gikk mange fine turer og var med på mange aktiviteter. Veldig fint å starte dagen med yoga og avslutte med yoga eller uttøying. Hadde Garden Wing med frokost, lunsj og middag. God mat og fint rom. Utrolig vakker solnedgang. Skal tilbake til denne greske perlen 😀

 
20.09.2022

av Tor L Arguineguin, Spania

Totalt mislykket ferie.

Vi hadde booket 2 uker på nybygde hotel Gran Patelli sentralt i byen Myrina. 2 dager før avreise meddelte Apollo at hotellet var overbooket og flyttet oss 2 km utenfor byen til hotel Porto Myrina, beliggende i en lang skråning ned mot et stort svømmebasseng og en slags snack-bar med noen få og ikke særlig gode retter på menyen. 2 uker med stort sett samme buffet til lunch og middag og ingen a la carte restaurant. Ingen fungerende bar. Stedet viste seg å være et slags enormt treningssenter med aktiviteter over alt og tilhørende rop og skrik fra instruktører, samt høy og støyende "musikk". For meg, en 74 år gammel bevegelseshemmet mann, var det en totalt mislykket ferie, unntatt de gangene jeg tok taxi inn til sjarmerende Myrina by. Klager til Apollo førte ingensteds og forslag fra meg om å flytte inn til et sentrums-hotell førte heller ikke fram. Formell klage til Apollo er sendt.

 
29.08.2022

av ChristinaChristinaC Oslo, Norge

Et flott hotell for både aktivitet og avslapping!

Et flott hotell med veldig god stemning, hotell ansatte, Apollo ansatte og de som ledet aktivitetene var positive, hjelpsomme og gav inntrykk av å trives på jobb. Lyse og freshe lokaler og rom. Mye å velge i av aktiviteter gjennom dagen, som yoga og pilates, harde styrketimer, tennis og paddel, spinning, kajakk og SUP for å nevne noe. God oversikt over hva som stod på programmet når. Anbefaler blant annet å bli med på organiserte sykkelturer, du får sett mye av den vakre øya, og turer tilpasset ulike nivåer. Hadde med oss dykkermasker og var positivt overrasket over snorkling rett ut fra brygga. Ca 15 minutter å gå til strand restauranter og matbutikk. Med halvpensjon koste vi oss med veldig varierte og gode frokoster og middager. Beliggenheten på en odde, med strand og bassengområde med vakker og avslappende utsikt mot havet var perfekt for koble av, sole og bade. Vårt første, men ikke siste besøk på Lemnos og Porto Myrina.

 
04.11.2023

av ulrikak874 Hasselby-Vallingby, Sverige

Porto Myrina by Playitas, goda träningsmöjligheter

Fint läge vid havet och anläggningen har stora ytor. Som helhetsbedömning rekommenderar jag detta hotell och skulle gärna åka igen. Välstädat och servicepersonal på plats när helst man behöver. Frukosten bra och allsidig med frukt men lååång kö till kaffet. Kvällsbuffen helt ok men hade kunnat kryddas upp lite, kändes lite väl beige i smakerna även om råvarorna var bra. Maten i poolbaren var bra och stora portioner. Dock stängde den redan kl 17. Eftersom det inte fanns några andra restauranger närliggande så var det mer eller mindre tvunget att köpa middagsbiljetter. Att kunna köpa á la carte i poolbaren lite längre än till 17 hade varit bra annars är man utelämnad till middagsbuffén då det inte finns restauranger i närområdet och vägen till Myrina är inte promenadvänlig kvällstid i mörkret. Akustiken i matsalen var katastrofal även om den inte var fullbelagd och det var så högljutt och ekande att det inte var trivsamt att sitta där. Det var stora ytor så det kändes inte trångt. Att det fanns många olika aktiviteter och träningsytor. Superbra att det fanns brygga att bada ifrån. En lite förbättring som skulle göra mycket är en bättre stege vid bryggan. Nu var det smala metallrör man fick kliva på. Inte lätt för alla. Det skulle underlätta med någon slags minilivs eftersom närmsta affär ligger ca 2 km bort och vägen dit är inte upplyst kvällstid och väldigt smal. Träningsutbudet är stort och varierat och sker på många olika platser inom anläggningen. Det var under vår vecka varierat med olika instruktörer. Men en sak som måste förbättras är systemet för att boka pass. Listorna för dagen efter kom ut kl 7.30 och då köade folk, de första skrev upp sig och hela sina sällskap på alla pass. Under hela veckan kunde vi bara skriva upp oss på ett pass, i övrigt var det fullbokat redan innan frukost. Skittrist verkligen då syftet med resan är träning. Frukosten krockade med många pass, så det inte på ett bra och lugnt sätt kunde äta frukost innan eller efter, öppettider 7.30-10.00.

 
23.10.2023

av Margareta D Stockholm, Sverige

Lever inte upp till sitt rykte

Rummen i ena flygeln låg bredvid varutransportinfarten vilket gjorde att det var oväsen både nätter och tidiga morgnar tex av skramlande bilar. Rummen var lyhörda. Den fantastiska maten som utlovades undrar vi över.. maten var helt vanlig ordinär grekisk buffé. Träningsutbudet var bra.Kallt i poolen så det gick inte att ha vattengympan. Hotellets Spa hade stängt sin pool och det fanns ingen sauna.