Platy Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda med samme navn. Stranda er belønnet med miljømerket Blått Flagg for det rene vannet og høye kvalitet. Her kan du nyte en rolig og behagelig ferie, mens blikket hviler på det vakre havet når du inntar frokosten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i øverste etasje for 2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda merket med Blått Flagg. Hotellets restaurant og bar Amorosso ligger ved stranda, så hvorfor ikke starte dagen med en ekte gresk frokostbuffé. Restauranten er åpen på dagtid med servering fra en à la carte-meny. Maten varierer fra Middelhavsmat til tradisjonelle greske retter i en herlig miks. Å sitte i baren når sola går ned og ta en kaffe eller en lekker cocktail er den perfekte avslutningen på en solfylt feriedag.

Like bak restauranten ligger det en liten lekeplass for de minste barna.

Inn til Platys sentrum er det omtrent 500 meter, og til øyas hovedstad Myrina omtrent 2,5 kilometer. Vil du leie bil for å enkelt komme deg rundt på øya for å oppleve den flotte naturen eller de arkeologiske utgravningsstedene er det gratis parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld, cirka 8.00-24.00.