Platy Beach

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda med samme navn. Stranda er belønnet med miljømerket Blått Flagg for det rene vannet og høye kvalitet. Her kan du nyte en rolig og behagelig ferie, mens blikket hviler på det vakre havet når du inntar frokosten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i øverste etasje for 2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Platy Beach ligger like ved den herlige sandstranda merket med Blått Flagg. Hotellets restaurant og bar Amorosso ligger ved stranda, så hvorfor ikke starte dagen med en ekte gresk frokostbuffé. Restauranten er åpen på dagtid med servering fra en à la carte-meny. Maten varierer fra Middelhavsmat til tradisjonelle greske retter i en herlig miks. Å sitte i baren når sola går ned og ta en kaffe eller en lekker cocktail er den perfekte avslutningen på en solfylt feriedag.

Like bak restauranten ligger det en liten lekeplass for de minste barna.

Inn til Platys sentrum er det omtrent 500 meter, og til øyas hovedstad Myrina omtrent 2,5 kilometer. Vil du leie bil for å enkelt komme deg rundt på øya for å oppleve den flotte naturen eller de arkeologiske utgravningsstedene er det gratis parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld, cirka 8.00-24.00.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt