Grand Patelli

Grand Patelli er en perle av et hotell er som ligger sentralt i Myrina på Limnos. herfra er det kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og delikat. Fine fasiliteter på taket m basseng. Fint treningsrom (hørte jeg fra hun dom bru...
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grand Patelli har et fint bassengområde som ligger på taket med en basseng, poolbar som er åpen på dagtid og sen kveld, solsenger under tak og bassenghåndklær inkludert.

I restauranten diskes det opp med frokostbuffé, lunsj og middag med en touch av det greske kjøkkenet og mat fra Middelhavslandene. Hotellet har også bar i resepsjonen. Hotellet har et treningsrom og stranda er ypperlig for en løpetur om morgenen før det blir for varmt.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice mot avgift. Parkering. To store supermarkeder og et bakeri ved hotellet.

Ta en morgenpromenade og se dagens første solstråler på borgen i Myrina og fiskebåtene som kommer inn til havna med nattens fangst. På kveldstid kan du ta en matbit på en av Myrinas koselige tavernaer og restauranter. Til borgen i Myrina er det 700 meter, havna i Myrina 800 meter, til strendene Romeikos Gialos og Richa Nera er det cirka 700 meter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Bo litt mer luksuriøs og bestill suite med eget basseng.

Aristi

På populære Aristi ved Platy beach ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra den fine sandstranda.

Cavo Bianco

Cavo Bianco er et enkelt leilighetshotell med rolig beliggenhet ikke langt fra fine Platy beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På Evgatis bor du i rolige omgivelser kun et steinkast fra en av Limnos' fineste strender, Evgatis beach. Hvil ut i solsengen, nyt roen og ta et avkjølende bad i bassenget eller i det krystallklare havet.

Diamantidis

Vil du bo sentralt i Myrina i gangavstand til noen av øyas fineste strender, den hyggelige havnepromenaden med mange restauranter og tavernaer er Diamantidis hotellet for deg. Velkommen!