Porto Plaza

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Dessuten er det kort vei fra hotellet til Myrina, som er øyas hovedstad.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Porto Plaza ligger i sjarmerende Kaspakas på Limnos. På hotellet er et en rolig og avslappet atmosfære. Her er det en lun hage og en herlig solterrasse for avkobling. Hotellet har også et basseng med gratis solsenger og parasoller samt en poolbar i bassengområdet. Håndkleservice mot avgift. Det er cirka 5 minutters gange til Kaspakas Beach.

Det er også en restaurant på hotellet som serverer lunsj og middag. Dessuten er det en bar med oppfriskende drikke. Gratis wifi og parkering. Vaskeriservice mot avgift.

Det er cirka 6 kilometer til sentrum av Myrina. Få også med deg naturfenomenet med klippeformasjonene, Meteora of Kaspakas. I området er det gode muligheter for vannsport, fotturer og sykling.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.