Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningene huser moderne og velutstyrte leiligheter for en komfortabel ferie, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 7 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Costa D' Ifesto er et nytt og moderne hotellanlegg med velutstyrte leiligheter som består av elleve mindre bygninger. Leilighetene har ulik innredning og har alt som skal til for en komfortabel ferie.

Hotellet ligger nært stranda i Agios Ioannis og har et bassengområde med et basseng, et separat barnebasseng og der er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice.

Gratis wifi på hele hotellet. Resepsjon som er åpen på dagtid.

Det er cirka 1,3 kilometer til et lokalt sentrum i Agios Ioannis og drøyt 6 kilometer til sentrum i Myrina. I ferien her bør du benytte sjansen til å besøke naturfenomenet Meteora of Kaspakas. I området nært hotellet er det gode muligheter for å utføre vannsport og sykle. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Dessuten er det kort vei fra hotellet til Myrina, som er øyas hovedstad.

Aristi

På Aristi i Platy ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og for de minste er det en lekeplass og en hage for morsom lek utendørs. Dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum med butikker, barer og tavernaer.

Cavo Bianco

Enkelt leilighetshotell med bra beliggenhet i Platy, noen kilometer fra Myrina. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyst oppe på en ås med utsikt over Plati-bukta, de omkringliggende vakre dalene og det historiske slottet. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt.

Victoria Beach

Velkommen til Victoria Beach i den rolige byen Platy på Limnos. Hotellet ligger ved sandstranda Platy Beach og med gangavstand til sentrum av Platy. Kos deg ved hotellets basseng eller ta den korte turen til stranda.

Grand Patelli

Limnos' nye perle av et hotell er Grand Patelli som ligger sentralt i Myrina med kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.

Armonia 1

Fra de fine steinbygningene, der de moderne leilighetene på Armonia 1 ligger, er det kort vei til Evgatis Beach. Ved den fine sandstranda, som du når på bare noen minutter, er det enkelt å koble av og bare nyte – eller kanskje lese guidebøker, lade batteriene og planlegge dine oppdagelsesferder på Limnos?

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På hotell Evgatis kan du innta frokosten ved bassenget før dagens første bad. Bader du heller i havet har du den herlige sandstranda Evgatis Beach bare et steinkast fra hotellet.