Cavo Bianco

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Cavo Bianco er et enkelt leilighetshotell med rolig beliggenhet ikke langt fra fine Platy beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen vi fikk av verten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 7 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cavo Bianco er et perfekt hotell for deg som synes beliggenhet er viktigere enn fasiliteter, og leilighetshotellet har virkelig en god beliggenhet i koselige Platy. Til nærmeste strand er det bare 600 meter, og til en større sandstrand, som har miljømerket Blått Flagg og tilbyr solsenger og parasoller mot avgift, er det cirka 750 meter.

Hotellet har en liten hage med grillplass og en enkel lekeplass. Resepsjon som er åpen på dagtid. Det ligger noen beach barer ved stranda men ellers er det meget rolig her. Til Myrina er det cirka 4 kilometer og der finner du et stort utvalg av stort utvalg av tavernaer, minimarkeder og barer. Dit kommer du enklest med taxi eller leiebil. Parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved den fine stranda Agios Ioannis på Limnos. På hotellet råder en rolig og avslappet atmosfære. Her er det en frodig hage og en herlig terrasse å hvile ut på i sola. Unn deg litt mer luksus og bestill suite med eget basseng.

Aristi

På populære Aristi ved Platy beach ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra den fine sandstranda.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På Evgatis bor du i rolige omgivelser kun et steinkast fra en av Limnos' fineste strender, Evgatis beach. Hvil ut i solsengen, nyt roen og ta et avkjølende bad i bassenget eller i det krystallklare havet.

Grand Patelli

Grand Patelli er en perle av et hotell i lys skandinavisk stil, sentralt beliggende i Myrina. Ta en morgentur og se de første solstrålene treffe borgen i Myrina eller se fiskebåtene komme inn med nattens fangst i havna. Om kvelden kan du ta en matbit på en av Myrinas tavernaer og restauranter. Hotellet byr på bassengbad, er herlig takterrasse og mulighet for en drink i solnedgang.

Diamantidis

Vil du bo sentralt i Myrina i gangavstand til noen av øyas fineste strender, den hyggelige havnepromenaden med mange restauranter og tavernaer er Diamantidis hotellet for deg. Velkommen!

Platy Beach

Platy Beach er et populært Apollo Mondo Local-hotell der våre gjester setter pris på nærheten til den herlige sandstranda, der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester. Start dagen med en herlig gresk frokostbuffé med vakker utsikt over havet, og så kan feriedagen fortsette i de rolige og fine omgivelsene. Du bor i fine rom og for det lille ekstra kan du bestille en Penthouse Suite med havutsikt.

Nissos

Nissos er et pnt leilighetshotell i utkanten av byen Myrina på øya Limnos. Her bor du i fint designede leiligheter og har en passe spasertur til stranda Reha Nera Beach. Litt lenger unna finner du sentrum av Myrina.

Arxontiko Hotel

Arxontiko Hotel ligger i sentrum av Myrina, i en bygning fra 1851 som er et kulturminnesmerke. Bygningen er gammel men hotellet er moderne med up-to-date bekvemmeligheter, god service og den omtalte genuine, greske gjestfriheten. Med byens folkeliv bokstavelig talt rett rundt hjørnet og gangavstand til stranda og havna kan du skape ferieminner for livet her. Velkommen!

Lemnos Village Resort

Velkommen til Lemnos Village Resort ! Ved hotellets bassengområde kan du nyte dagen fra solsengen og ta en kaffe i poolbaren. Måltidene kan du innta i hotellets restauranter og tvers over gata ligger Platy Beach, en av de mest populære strendene på Limnos.

Afrodite

Afrodite ligger perfekt til mellom byen, pinjeskogen og Richa Nera-stranda i Myrina på Limnos. Med alt innen gangavstand er dette et perfekt hotell for deg som vil ha kort vei til alt, men frihet til å styre dagen helt selv. På bare noen minutter kommer du til stranda og byens butikker, restauranter og kaféer.

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyt oppe på en ås med utsikt over Platy-bukta og de omkringliggende vakre dalene. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt. Hotellet har et lite basseng og den fine Platystranda ligger bare en kort spasertur unna.

Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra den fine stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.

Aesthesis Arxontiko

Hva sier du til å starte dagen med frokost under sitrontrærne i hotellets hage? Det kan du gjøre hvis du velger lille sjarmerende hotell Aesthesis Arxontiko til ferien din på Limnos. Her bor du i gangavstand til den fine stranda som havnepromenaden med hyggelige restauranter og barer i sentrum av Myrina.

Magda Studios

Magda Studios frodige hage fører ned til den fine sandstranda i Platy på Limnos. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller til låns for hotellets gjester. I området rundt hotellet er det matbutikker og noen strandrestauranter men det er heller ikke langt til sentrum av Myrina der utvalget er større og kosefaktoren like stor.

Paradise Limnos

Paradise Limnos er et enkelt hotell, like ovenfor den vakre sandstranden i den lille landsbyen Platy på Limnos. Hotellet består av to bygninger, en ny og en eldre, samt en fin hage. Hotellet ligger i rolige og vakre omgivelser og her kan du stoppe opp en stund og bare ta det med ro.