Diamantidis

Diamnatidis ligger sentralt i Myrina, hovedstaden på den lille autentiske øya Limnos. Hotellet har basseng og ligger bare fem minutters gange fra nærmeste strand. Vi kan anbefale en kveldstur langs havnepromenaden der moderne restauranter ligger vegg i vegg med tradisjonell tavernaer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

3 av 10
Basert på 4 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Diamantidis er en ekte oase i det sentrale Myrina. Hotellet har et bassengområde med barneseksjon og solsenger og parasoller – som skapt for dager med full avkobling og deilig hvile. Og kanskje det aller beste, det er gangavstand til noen av Limnos beste strender, cirka 350 meter til stranda i Romeikos Gialos og cirka 500 meter til Riha Nera.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bar som også serverer snacks og enklere retter. Hotellet ligger sentralt i Myrina med restauranter, barer og shopping rett rundt hjørnet. Bytrafikk i området rundt hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost. Serveres kl. 7.00-10.30.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Bo litt mer luksuriøs og bestill suite med eget basseng.

Aristi

På Aristi i Platy ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og for de minste er det en lekeplass og en hage for morsom lek utendørs. Dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum med butikker, barer og tavernaer.

Cavo Bianco

Enkelt leilighetshotell med bra beliggenhet i Platy, noen kilometer fra Myrina. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyst oppe på en ås med utsikt over Platy-bukta, de omkringliggende vakre dalene og det historiske slottet. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt.

Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningene huser moderne og velutstyrte leiligheter for en komfortabel ferie, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.

Victoria Beach

Velkommen til Victoria Beach i den rolige byen Platy på Limnos. Hotellet ligger ved sandstranda Platy Beach og med gangavstand til sentrum av Platy. Kos deg ved hotellets basseng eller ta den korte turen til stranda.

Grand Patelli

Limnos' nye perle av et hotell er Grand Patelli som ligger sentralt i Myrina med kort vei både til byens mange taverner og historiske severdigheter. På hotellets tak kan du ta et bad i bassenget og koble av med en drink i solnedgang.

Armonia 1

Fra de fine steinbygningene, der de moderne leilighetene på Armonia 1 ligger, er det kort vei til Evgatis Beach. Ved den fine sandstranda, som du når på bare noen minutter, er det enkelt å koble av og bare nyte – eller kanskje lese guidebøker, lade batteriene og planlegge dine oppdagelsesferder på Limnos?

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger sentralt i Myrina og ble bygd i 1924 som et bolighus. Her bor du i enkle dobbeltrom. Hotellet har ingen fasiliteter så her kan du bo om du ikke bryr deg om høy standard eller mange fasiliteter. Bo på dette hotellet og oppdag øya Limnos!

Evgatis

På hotell Evgatis kan du innta frokosten ved bassenget før dagens første bad. Bader du heller i havet har du den herlige sandstranda Evgatis Beach bare et steinkast fra hotellet.

Lemnos Village Resort

Velkommen til Lemnos Village Resort ! Ved hotellets bassengområde kan du nyte dagen fra solsengen og ta en kaffe i poolbaren. Måltidene kan du innta i hotellets restauranter og tvers over gata ligger Platy Beach, en av de mest populære strendene på Limnos.

Limnos View

Slapp av på det familieeide hotellet Limnos View i Kaspakas på Limnos. Hotellet ligger på en høyde med utsikt like ved den populære sandstranda Agios Ioannis. På Limnos View kan du nyte av roen og det vakre landskapet, samtidig som du har kort vei til øyas hovedstad Myrina.

Anemolia

Velkommen til Anemolia på den vakre øya Limnos i Egeerhavet. Her kan du hvile ut i den koselige hagen eller på hotellets terrasse. Ta turen til den nærmeste sandstranda Agios Ioannis, gå i omkring og utforske den tradisjonelle byen Kaspakas og oppdag utvalget av butikker og tavernaer i byen Myrina.