Akasha Beach Hotel & Spa

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Det femsolers hotellet Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i de to restaurantene eller unn deg en deilig behandling i hotellets spa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akasha Beach Hotel & Spa er et moderne og røykfritt hotell som består av 2 bygninger og ligger nært stranda i Hersonissos.

På hotellet er det to bassengområder med basseng samt gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. I det ene bassengområdet er det en poolbar som serverer tapas og andre småretter. Om kvelden spilles det ofte musikk her, i blant med DJ. Vil du ta en dukkert i havet er det bare cirka 10 minutters gange til den hvite sandstranda. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift. Vannsporter mot avgift.

På hotellet er det to restauranter. Bufférestauranten serverer frokost, lunsj og middag med lokalt produserte råvarer. Her kan du nyte både greske og internasjonale retter. À la carte-restauranten Beach House ligger med en herlig utsikt over havet, nært ett av bassengene og serverer internasjonale retter, snacks og deilig drikke. Du kan også slappe av med noe godt i glasset i hotellets Lobby Bar Lounge.

På Akasha Beach Hotel & Spa er det et spa- og fitness-senter med fullt utstyrt treningsrom og spa med et oppvarmet innendørsbasseng. Her kan du bestille avslappende spabehandlinger mot avgift.

I nærheten av hotellet er det flere badeland, bland annet Star Beach Water Park, og mange restauranter, barer og nattklubber.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis utendørsparkering, innendørsparkering mot avgift. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten.
  • En treretters middag i á la carte-restauranten.
  • Snacks i barene på dagtid.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker.
  • Minibar som fylles på daglig.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet er helt røykfritt.

Alle hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach der hotellets gjester har gratis inngang. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge mellom.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet og en liten lekeplass for de små. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Sandstranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Thalia

Thalia ligger bare noen minutters gange fra sentrum og stranda i Hersonissos. Rett rundt hjørnet finner du butikker, restauranter og barer. Hotellet har en basseng som ligger trukket tilbake fra gata samt koselig lobbybar med en liten utendørsterrasse.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

High Beach

High Beach er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med barneseksjon i bassenget og gratis solsenger og parasoller. For barna er det barneklubb og lekeplass på hotellet samt barneseksjon i bassenget. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Emerald

Leilighetshotellet Emerald er perfekt for deg som ønsker umiddelbar nærhet til fornøyelser, restauranter og bra shopping i Malia. Her bor du i lyse og pene leiligheter. Tilbring dagene ved det fine, lille bassengområdet i den stille hagen eller på den langstrakte stranda.

Zephyros Beach Boutique

Zephyros Beach Boutique er et pent hotell som ligger fint til ved havet i gangavstand til butikkene og restaurantene i Stalis. I tillegg til nærheten til stranda kan hotellet friste med to bassengområder der det ene er forbeholdt voksne. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til halvpensjon om du ønsker det.

Vasia Boulevard

Aldersgrense på hotellet: 16 år Vasia Boulevard er et hotell for voksne som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Her kan du spise og drikke godt i restauranten og nyte det deilige bassengområdet med jacuzzi. Det er kort vei til den herlige stranda og det livlige utelivet i byen.

Nikolas Villas

Sjarmerende Nikolas Villas ligger i et rolig og koselig område mellom den klassiske byen Koutouloufari og den livlige byen Hersonissos på Kreta. Nyt en avslappende ferie for hele familien og fyll på med herlige ferieminner.

Ariadne (Stalis)

Ariadne ligger ved stranda mellom de to feriebyene Stalis og Malia. På hotellet ønskes velkommen med genuin kretisk gjestfrihet og fra den lekre hagen med ulike terrasser er det bare noen minutters gange til sentrum av Stalis.

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 600 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping.

Elychryson

Velkommen til det familieeide leilighetshotellet Elychryson som ligger sentralt i Hersonissos på Kreta, i tilslutning til et shoppingsenter. Her kan du kjøle deg ned i det lille bassengområdet eller nyte av salte bad i havet som ligger nært. Fra hotellet har du kort vei til alt som Hersonissos har å by på, flere restauranter, barer og suvenirbutikker.

Triton (Malia)

Velkommen til Triton i Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun et steinkast unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.