Reiser til Hersonissos, Stalis & Malia

Hersonissos, Stalis & Malia

  • • Kultur i Hersonissos
  • • Stalis – en perle for barnefamilier
  • • Badeland og herlige strender

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

En reise til Hersonissos byr på alt! Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i Stalis. Her er en langgrunn, familievennlig sandstrand, småbutikker og hyggelige tavernaer.

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Aldemar Knossos Royal

Fra 8 809 NOK
Bassengområdet

Creta Maris Beach Resort

Fra 12 302 NOK
Bassengområdet

Nana Golden Beach

Fra 13 956 NOK

Fakta om Hersonissos, Stalis & Malia

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster cirka 120 kroner/person. En øl koster cirka 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Heraklions flyplass til Hersonissos tar det cirka 30 minutter med buss. Til vårt hotell i Stalis tar det cirka 40 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

I og utenfor Hersonissos og Stalis ligger det badeviker med både klipper og sand. Stranda midt i Hersonissos er en blanding av sand og stein. I Stalis er det en langstrakt og langgrunn sandstrand som passer utmerket for barn.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,8 av 10 Hersonissos, Stalis & Malia
Våre gjesters vurdering, Basert på 474 vurderinger