High Beach White

Aldersgrense på hotellet: 16 år

High Beach White har en perfekt beliggenhet på stranda i Malia. Hotellet passer for deg som ønsker å ha det litt rolig i ferien, men ha tilgang til aktiviteter og flere basseng. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger der du kan koble av. Om kveldene kan du velge mellom å spise i bufférestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranda venter din egen solseng og parasoll for deilig hvile.


Rom/leiligheter

Deluxesuite for 2 personer. Deluxesuite med tilgang til basseng for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Totalen er meget bra, med god beliggenhet og høy standard
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

High Beach White er en egen del av High Beach Resort. Gjester på High Beach White har tilgang til alle High Beach Resorts fasiliteter som restauranter, treningsrom, spa, resepsjon , parkering, minimarked, barer og basseng. De to delene passer deg og familien som har litt ulike ønsker og krav for ferien men allikevel vil reise sammen.. White-delen har aldersgrense 16 år og passer for deg som vil ha det litt roligere i ferien og ha tilgang til aktiviteter. Resort-delen passer for dere som kanskje reiser med barn og tenåringer og ønsker mer lek og mor med aktiviteter og barneklubber.

På High Beach White er det et basseng med solsenger, parasoller og basseng- og strandhåndklær og på stranda venter to solsenger og en parasoll på deg. På High Beach Resort er det ytterligere basseng som kan benyttes.

Det er to restauranter på resortet. I bufférestauranten Estia kan du velge å sitte inne eller ute på den store terrassen. Estia har en separat del for voksne. På stranda ligger hotellets à la carte-restaurant Elia som har fisk- og skalldyr på menyen (ikke inkludert i All Inclusive). Pent antrekk til middag (menn må ha langbukser). Poolbaren Tropicana Pool Snack Bar serverer småretter, snacks og iskrem (åpen mai-oktober). På stranda ligger også Sea Side Bar som serverer drikke (åpen april-oktober).

Kveldsunderholdning flere ganger i uka. Treningsrom som er åpent fra tidlig morgen til sen kveld og er det personale seks ganger per uke, som hjelper deg med maskinene og gir deg gode råd. Det er også et stort område utendørs med treningstimer. Padelbane med belysning mot avgift. Vannsport mot avgift. Spa med jacuzzi, hamam og massasje mot avgift. Bordtennis og dart. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Innsjekking i resepsjonen oppe ved hovedveien og siden er det cirka 200 meter til de to hotelldelene, bagasjen transporteres. Minimarked. Gangavstand til Malias sentrum med godt utvalg av butikker, kaféer, restauranter og barer. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Brunsj i à la carte-restaurant Elia kl. 10.30-11.30.
 • À la carte-middag i restaurant Elia kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon.

Serveringstider:

 • Frokost serveres kl. 7.30-10.30.
 • Middag kl. 18.30-21.30 i restaurant Estia. Middagen i à la carte-restaurant Elia består av en femretters fast meny.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Enkel frokostbuffé i restaurant Estia kl. 7.00-7.30.
 • Frokostbuffé i restaurant Estia kl. 7.30-10.30.
 • Enkel frokostbuffé i restaurant Estia kl. 10.30-11.00.
 • Brunsj i restaurant Elia kl. 10.30-11.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Estia kl. 12.30-14.30.
 • Treretters à la carte-lunsj i restaurant Elia kl. 12.30-15.00.
 • Pizza, pasta og snacks i restaurant Il Forno kl. 11.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Estia kl. 18.30-21.30.
 • Femretters middag i à la carte-restaurant Elia kl. 18.30-21.30.
 • Raki, ouzo og lokal drikke samt meze i Ouzeri kl. 11.00-17.00 - åpent 6 dager/uke.
 • Strandservice for drikke kl. 10.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker samt noen internasjonale drinker kl. 10.00-23.00.
 • Internasjonale drinker i Sunset Rooftop Bar.
 • Internasjonale drinker i Sea Side Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive og All Inclusive Ultra gjelder frem til avreise.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach og hotellets gjester har inngang inkludert. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge blant. Ønsker du å bo litt mer luksuriøst har hotellet noen suiter nede ved badelandet som har litt finere innredning.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Stranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

Akasha Beach Hotel & Spa

Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i hotellets bufférestaurant og unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 800 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping. Til stranda i Malia er det bare 800 meter. Legg gjerne til halvpensjon for en litt mer avslappet ferie!

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

High Beach Resort

High Beach Resort er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Kyknos

Velkommen til Kyknos – et herlig All Inclusive-hotell som ligger en kort spasertur fra den langgrunne stranda i Malia på Kreta. På hotellet er det to fine bassengområder og massevis av plass for hvile og deilige stunder, men er du litt rastløs finnes det alltid noe å gjøre!

King Minos Retreat Resort & Spa

I herlige Hersonissos på Kretas nordlige kyst ligger det fine King Minos Retreat Resort & Spa. Her er det et fint bassengområde og for deg som vil unne deg det lille ekstra har de rom med eget basseng! Et steinkast fra hotellet ligger flere fine sandstrender som inviterer til herlig avslapping eller fartsfylte vannsporter.

Triton Malia

Velkommen til Triton Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun en kort spasertur unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka et kvarters spasertur fra hotellet.

Galini

Galini Apartments er et mindre leilighetshotell som ligger meget sentralt i Malia. Herfra er det gangavstand til det meste. Fint, lite bassengområde o9g bar på hotellet.

Golden Bay

Golden Bay er et hyggelig familiedrevet leilighetshotell, omgitt av en fin hage med gressmatter, kaktuser, oliventrær og bougainvillea som gir skygge ved poolbaren. Hotellet har et bassengområde og er ideelt for avkobling etter en dag med opplevelser, severdigheter, vakker natur eller bad på strand i Malia på Kreta.

Anassa Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år Anassa Suites er et pent hotell i Stalis på Kretas nordlige kyst. Her bor du i pene deluxerom eller luksuriøse juniorsuiter med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og rundt hjørnet er det er et stort utvalg av restauranter og barer.

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort ligger ved stranda i Anissaras, like utenfor Hersonissos. Hotellets All Inclusive-program omfatter et stort antall restauranter å velge blant og det er flere herlige basseng for avslapping. Herlig spa for avkobling med både treningsrom og innendørsbasseng og for barna er det en fin barneklubb.

Mitsis Cretan Village

Mitsis Cretan Village er et fint hotell i klassisk gresk stil, like ved stranda, like utenfor Hersonissos. Her venter spennende dager fylt med morsomme aktiviteter for både store og små, god mat i restaurantene, avkobling i hotellets treningsrom og spa, spennende barneklubb og heftige moro i vannsklia. Hotellet har åtte basseng og rommene er lyse og fine. All Inclusive inkludert!

Bella Elena

Bella Elena er et hyggelig leilighetshotell, midt i hjertet av byen Malia. Hotellet har et bassengområde med et basseng med en grunnere del for familiens yngste medlemmer. Rett rundt hjørnet ligger torget i Malia med tradisjonelle tavernaer, butikker og kaféer samt et rikt uteliv.

W Suites

W Suites ligger ikke langt fra havet og stranda i Stalis med de mektige fjellene i bakgrunnen. Her bor du i fine og lyse leiligheter og du kan lage frokost og nyte den på balkongen. På dagtid er det mulig å spise noe lettere i poolbaren og så er det bare å lene seg tilbake i en solseng og nyte sol og bad.

Malia Princess

Leilighetshotellet Malia Princess ligger sentralt i den lille byen Malia, med en kvarters gange til stranda. Her tas du imot i pene omgivelser og hotellet har et fint bassengområde der solsenger og parasoller venter på deg ved bassenget.

Alia Beach

Alia Beach ligger perfekt ved sandstranda med kort vei til sentrum. Her ligger det meste til rette for en herlig ferie – bufférestaurant, bassengområde og freshe dobbeltrom. Hotellets populære bar og den lille solterrassen er de naturlige samlingspunktene!

Glaros Beach

Glaros Beach ligger på første parkett ut mot havet og strandpromenaden i Hersonissos passerer rett utenfor hotellet. Nyt utsikten, hvil ut ved bassenget og ta en deilig kveldspromenade og se sola sakte gå ned bak horisonten.