Hotell Parga Beach, Hellas
Miljømerkede hotell

Vil du bo på et hotell som drives og opptrer bærekraftig? Velg ett av våre hoteller som er sertifisert av Travelife eller er Green Key-merket. For å oppnå sertifiseringen Travelife eller Green Key må hotellene oppfylle flere ulike kriterier og granskes regelmessig etter oppnådd sertifisering.

Green Key

Green Key er en ledende internasjonal miljømerking for anlegg i turistbransjen og har miljømerket over 2 700 anlegg i 56 land over hele verden. Green Key støttes av World Tourism Organization (WTO) og United Nations Environment Programme (UNEP).

For å kvalifisere til Green Key-merkingen må 13 ulike kriterieområder for miljø og bærekraft oppfylles av hotellet. Dessuten skal hotellet ha formulert en miljøpolicy og hvert år opprette miljømål og handlingsplaner for å oppnå disse. Hotellene skal også, på ulike måter, arbeide med sosialt ansvar samt kommunikasjon og samhandling med gjester og andre berørte. Innen selve miljømerkingen Green Key blir gitt får anleggene kontrollbesøk. Året etter miljømerkingen er det et nytt kontrollbesøk og deretter gjøres det ytterligere kontroller minst en gang hvert tredje år.

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo