Villa Vicky

Villa Vicky

  • • Sjarmerende leilighetshotell
  • • Stor hage med bassengområde
  • • Gangavstand til Hersonissos
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet og en liten lekeplass for de små. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn/1-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, rolige omgivelser, personalet og eier¨ne
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Vicky er et fint leilighetshotell som ligger i utkanten øst for Hersonissos. Stor og fin hage med bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Her er det basseng, et fint separat barnebasseng, et babybasseng samt en jacuzzi for opp til 8 personer.

Snackbar med enklere retter og snacks. Gratis wifi ved bassengområdet og i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Liten lekeplass. TV i resepsjonen.

Hotellet består av flere hus fra ulike byggeår. Gangavstand til stranda og sentrum med butikker, restauranter og barer. Badeland i nærheten med aktiviteter for store og små. Begrenset lokaltrafikk. 

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet.