Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa

 • • Gangavstand til sjøen
 • • Nært havnepromenaden

Albatross Hotel & Spa har en herlig beliggenhet i Hersonissos i gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Deluxerom for 1 person. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære og familieeide Albatross Hotel & Spa i Hersonissos består av en hovedbygning og en sidebygning. Bassengområde med to basseng, det ene med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har flere restauranter. Hovedrestauranten Mediterraneo har en stor utendørsservering med herlig utsikt over havet og serverer frokost og middag. Hotellets frokost er en sertifisert Greek Breakfast og frister med smaker av de økologiske og kortreiste produktene og lokale delikatesser. Også på middags bufféen finner du lokale produkter fra Kreta. I à la carte-restauranten Daphne serveres tradisjonelle kretiske retter. Restauranten er sertifisert og kan bruke merket "crete - cretan cuisine". Vinbar med vinsmaking av lokale viner. Lobbybar. Kveldsunderholdning og aktiviteter. Gratis vinsmaking og matlagingskurs.

Gratis treningsrom og vanngymnastikk. Spa med stor behandlingsmeny, badstue, jacuzzi, hamam og helse-/fitnessenter. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (juli-august). Gratis bordtennis. Biljard mot avgift.

Gratis WiFi på hotellområdet (varierende dekning og høyhastighet mot avgift). Døgnåpen resepsjon. Roomservice. Frisør, manikyr og pedikyr mot avgift. Gangavstand til strand og sentrum. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Halvpensjon inkludert.
 • Helpensjon mot tillegg.
  Á la carte restaurantene er ikke inkludert i halv eller helpensjon.
  Gjester med halvpensjon kan bytte middagen mot lunsj (gi beskjed til hotellet en dag i forveien).

Verdt å vite

 • Hotellet er ISO 14001:2015 sertifisert, som er et omfattende miljøledelsessystem for aktivt miljøarbeid og forutsetter stadige forbedringer.
 • Hotellet er også ISO 22000:2005 sertifisert. Denne sertifiseringen gjelder matsikkerhet, og innebærer at de har oversikt over håndtering og produksjon i alle ledd, helt frem til maten står på bordet i restauranten.
 • Hotellet arbeider dessuten med H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point) for mathåndtering. Hensikten er å kartlegge, bedømme og kontrollere farer i matvareproduksjonen slik at konsumentene skal få trygg mat.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt