Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa

  • • Gangavstand til sjøen
  • • Nært havnepromenaden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Deilig atmosfære og et svært hyggelig hotell. Gode og fine rom, med stor balkong.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære og familieeide Albatross Hotel & Spa i Hersonissos består av en hovedbygning og en sidebygning. Bassengområde med to basseng, det ene med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har flere restauranter. Hovedrestauranten Mediterraneo har en stor utendørsservering med herlig utsikt over havet og serverer frokost, lunsj og middag. Hotellets frokost er en sertifisert Greek Breakfast og frister med smaker av de økologiske og kortreiste produktene og lokale delikatesser. Også på middags bufféen finner du lokale produkter fra Kreta. I à la carte-restauranten Daphne serveres tradisjonelle kretiske retter. Restauranten er sertifisert og kan bruke merket "crete-cretan cuisine". Vinbar med vinsmaking av lokale viner. Lobbybar. Kveldsunderholdning og aktiviteter. Vinsmaking og matlagingskurs.

Treningsrom og vanngymnastikk. Bordtennis. Biljard mot avgift. Spa med stor behandlingsmeny, badstue, jacuzzi, hamam og helse-/fitnessenter. Frisør, manikyr og pedikyr mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet, høyhastighet mot avgift. Romservice. Gangavstand til strand og sentrum. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé).

Middagen i halvpensjon kan byttes mot en lunsjbuffé.

Verdt å vite

  • Hotellet er ISO 14001:2015 sertifisert, som er et omfattende miljøledelsessystem for aktivt miljøarbeid og forutsetter stadige forbedringer.
  • Hotellet er også ISO 22000:2005 sertifisert. Denne sertifiseringen gjelder matsikkerhet, og innebærer at de har oversikt over håndtering og produksjon i alle ledd, helt frem til maten står på bordet i restauranten.
  • Hotellet arbeider dessuten med H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point) for mathåndtering. Hensikten er å kartlegge, bedømme og kontrollere farer i matvareproduksjonen slik at konsumentene skal få trygg mat.

Alle hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach og hotellets gjester har inngang inkludert. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge blant. Ønsker du å bo litt mer luksuriøst har hotellet noen suiter nede ved badelandet som har litt finere innredning.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet og en liten lekeplass for de små. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Stranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

Ariadne Beach (Stalis)

Ariadne Beach ligger ved stranda mellom de to feriebyene Stalis og Malia. På hotellet ønskes velkommen med genuin kretisk gjestfrihet og fra den lekre hagen med ulike terrasser er det bare noen minutters gange til sentrum av Stalis.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det femsolers hotellet Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i hotellets bufférestaurant og unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 600 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping. Legg gjerne til halvpensjon for en litt mer avslappet ferie!

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

High Beach Resort

High Beach Resort er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med barneseksjon i bassenget og solsenger og parasoller. For barna er det barneklubb og lekeplass på hotellet samt barneseksjon i bassenget. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

High Beach White

Aldersgrense på hotellet: 16 år High Beach White har en perfekt beliggenhet på stranda i Malia. Hotellet passer for deg som ønsker å ha det litt rolig i ferien. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger der du kan koble av. Om kveldene kan du velge mellom å spise i bufférestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranda venter din egen solseng og parasoll for deilig hvile.

Kyknos

Velkommen til Kyknos – et herlig firesolers All Inclusive-hotell som ligger en kort spasertur fra den langgrunne stranda i Malia på Kreta. På hotellet er det to fine bassengområder og massevis av plass for hvile og deilige stunder, men er du litt rastløs finnes det alltid noe å gjøre!

Silva Beach

Silva Beach har en herlig beliggenhet nært Hersonissos' sentrum. Med frodige omgivelser, sjarmerende atmosfære og nærhet til stranda kan du se frem til avslappende dager. Hotellet har to basseng – den ene med vakker utsikt over fjellene og Egeerhavet.

King Minos Retreat Resort & Spa

I herlige Hersonissos på Kretas nordlige kyst ligger det fine hotellet King Minos Retreat Resort & Spa. Her er det et fint bassengområde og for deg som vil unne deg det lille ekstra har de rom med eget basseng! Et steinkast fra hotellet ligger flere fine sandstrender som inviterer til herlig avslapping eller fartsfylte vannsporter.

Aglaia

Aglaia er et lite leilighetshotell, som ligger like utenfor Malia på Kretas nordlige kyst. Her bor du i enkle leiligheter, tar noe lett å spise i snackbaren og slapper av i bassengområdet. Hotellet passer bra for deg som ikke vil ha så mange fasiliteter, vil klare deg selv og kanskje oppdage omgivelsene og Kreta på egen hånd.

Harmony

Velkommen til Harmony, et enkelt og hyggelig hotell like utenfor Malia på Kreta. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller i ettromsleilighet og nyte livet ved det lille bassenget i hotellets hage. En kort spasertur unna ligger den fine sandstranda.

Triton (Malia)

Velkommen til Triton i Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun en kort spasertur unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

Galini Apartments

Galini Apartments er et mindre leilighetshotell som ligger meget sentralt i Malia. Herfra er det gangavstand til det meste. Fint, lite bassengområde o9g bar på hotellet.

Golden Bay

Golden Bay er et hyggelig familiedrevet leilighetshotell, omgitt av en fin hage med gressmatter, kaktuser, oliventrær og bougainvillea som gir skygge ved poolbaren. Hotellet har et bassengområde og er ideelt for avkobling etter en dag med opplevelser, severdigheter, vakker natur eller bad på strand i Malia på Kreta.