Mitsis Cretan Village

Mitsis Cretan Village er et fint hotell i klassisk gresk stil, like ved stranda, like utenfor Hersonissos. Her venter spennende dager fylt med morsomme aktiviteter for både store og små, god mat i restaurantene, avkobling i hotellets treningsrom og spa, spennende barneklubb og heftige moro i vannsklia. Hotellet har åtte basseng og rommene er lyse og fine. All Inclusive inkludert!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Bungalow Seafront for 2-3 personer. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Cretan Village er et perfekt hotell for alle. Her vil hele familien til å trives og det er massevis å finne på. Her spiser du godt, nyter hotellets spa og kanskje leier en bil for å se mer av vakre Kreta.

Hotellet har fem basseng med saltvann og tre barnebasseng, hvorav t med en lang og morsom vannsklie og en med jacuzzi. Solsenger og parasoller er inkludert både ved bassengene og på hotellets del av stranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I bufférestauranten Veranda serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et separat hjørne med greske spesialiteter og til lunsj og middag har barna en egen buffé der de kan velge blant sine favorittretter. Tavernaen La Pergola er åpen til middag og serverer gode retter fra kjøkken rundt Middelhavet og internasjonale retter. Strandrestauranten Thalassa serverer lunsjbuffé, snacks og middagsbuffé og her står blant annet fiske- og skalldyrsretter samt tradisjonelle greske retter på menyen. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter. Bordreservasjon kreves fire dager før for å spise middag i restaurantene La Pergola og Thalassa. Vegetarhjørne i bufférestauranten samt gluten- og laktosefrie retter på forespørsel. Det er også Crepa Corner, Pizza Corner, en popcornvogn, en sukkerspinnvogn og en iskremvogn. Fem barer, hvorav tre poolbarer, en bar på stranda og en bar i lobbyen.

Mitsis Cretan Village har noe for alle. Fire tennisbaner, leksjoner mot avgift. Daglige aktiviteter som for eksempel aerobics, vanngymnastikk, vannpolo, sandvolleyball, dart, quiz, bingo, dansekurs og morsomme turneringer. Du kan også utøve yoga, spille bordtennis, minigolf og spille bridge. Spillrom og biljard mot avgift. Kveldsunderholdning med show, gresk aften og levende musikk i baren Panorama hver kveld. I hotellets spa kan du benytte hamam, badstue, treningsrommet og de tre oppvarmede innendørsbassengene uten avgift, spabehandlinger og massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Tre lekeplasser. For familiens minste arrangeres disko, konkurranser og i juli og august er det en klubb for tenåringer. Vil du se deg omkring kan du leie sykkel på hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice kl. 7.00-23.00. Avstanden til sand- og rullesteinstranda varierer fra 0 til 100 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Minimarked. Cirka 3 kilometer til sentrum av Hersonissos og 25 kilometer til Heraklion og hotellet tilbyr transport til og fra Heraklion samt til Agios Nikolaos, mot avgift og reservasjon.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i restauranten Veranda kl. 4.00-7.00.
 • Kontinental frokost i restauranten Veranda kl. 7.00-7.30.
 • Frokostbuffé i restauranten Veranda kl. 7.30-10.00.
 • Crêpes i Crepa Corner kl. 8.30-22.00.
 • Pizza i Pizza Corner kl. 10.30-18.00.
 • Iskrem, sukkerspinn, popcorn og pølse i de forskjellige vognene på dagtid.
 • Lunsjbuffé i restauranten Veranda kl. 12.30-14.30.
 • Lunsjbuffé i strandrestauranten Thalassa kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i strandrestauranten Thalassa kl. 15.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Veranda kl. 18.30-21.15.
 • En buffémiddag per opphold i strandrestauranten Thalassa kl. 19.00-21.00. Bordreservasjon kreves minst 4 dager før.
 • En middag per opphold i tavernaen La Pergola kl. 19.00-21.00. Bordreservasjon kreves minst 4 dager før.
 • Buffé med varme og kalde retter i restauranten Veranda kl. 22.00-4.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 9.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach og hotellets gjester har inngang inkludert. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge blant. Ønsker du å bo litt mer luksuriøst har hotellet noen suiter nede ved badelandet som har litt finere innredning.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Stranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

Akasha Beach Hotel & Spa

Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i hotellets bufférestaurant og unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 800 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping. Til stranda i Malia er det bare 800 meter. Legg gjerne til halvpensjon for en litt mer avslappet ferie!

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

High Beach Resort

High Beach Resort er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

High Beach White

Aldersgrense på hotellet: 16 år High Beach White har en perfekt beliggenhet på stranda i Malia. Hotellet passer for deg som ønsker å ha det litt rolig i ferien, men ha tilgang til aktiviteter og flere basseng. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger der du kan koble av. Om kveldene kan du velge mellom å spise i bufférestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranda venter din egen solseng og parasoll for deilig hvile.

Kyknos

Velkommen til Kyknos – et herlig All Inclusive-hotell som ligger en kort spasertur fra den langgrunne stranda i Malia på Kreta. På hotellet er det to fine bassengområder og massevis av plass for hvile og deilige stunder, men er du litt rastløs finnes det alltid noe å gjøre!

King Minos Retreat Resort & Spa

I herlige Hersonissos på Kretas nordlige kyst ligger det fine King Minos Retreat Resort & Spa. Her er det et fint bassengområde og for deg som vil unne deg det lille ekstra har de rom med eget basseng! Et steinkast fra hotellet ligger flere fine sandstrender som inviterer til herlig avslapping eller fartsfylte vannsporter.

Triton Malia

Velkommen til Triton Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun en kort spasertur unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka et kvarters spasertur fra hotellet.

Galini

Galini Apartments er et mindre leilighetshotell som ligger meget sentralt i Malia. Herfra er det gangavstand til det meste. Fint, lite bassengområde o9g bar på hotellet.

Golden Bay

Golden Bay er et hyggelig familiedrevet leilighetshotell, omgitt av en fin hage med gressmatter, kaktuser, oliventrær og bougainvillea som gir skygge ved poolbaren. Hotellet har et bassengområde og er ideelt for avkobling etter en dag med opplevelser, severdigheter, vakker natur eller bad på strand i Malia på Kreta.

Anassa Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år Anassa Suites er et pent hotell i Stalis på Kretas nordlige kyst. Her bor du i pene deluxerom eller luksuriøse juniorsuiter med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og rundt hjørnet er det er et stort utvalg av restauranter og barer.

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort ligger ved stranda i Anissaras, like utenfor Hersonissos. Hotellets All Inclusive-program omfatter et stort antall restauranter å velge blant og det er flere herlige basseng for avslapping. Herlig spa for avkobling med både treningsrom og innendørsbasseng og for barna er det en fin barneklubb.

Bella Elena

Bella Elena er et hyggelig leilighetshotell, midt i hjertet av byen Malia. Hotellet har et bassengområde med et basseng med en grunnere del for familiens yngste medlemmer. Rett rundt hjørnet ligger torget i Malia med tradisjonelle tavernaer, butikker og kaféer samt et rikt uteliv.

W Suites

W Suites ligger ikke langt fra havet og stranda i Stalis med de mektige fjellene i bakgrunnen. Her bor du i fine og lyse leiligheter og du kan lage frokost og nyte den på balkongen. På dagtid er det mulig å spise noe lettere i poolbaren og så er det bare å lene seg tilbake i en solseng og nyte sol og bad.

Malia Princess

Leilighetshotellet Malia Princess ligger sentralt i den lille byen Malia, med en kvarters gange til stranda. Her tas du imot i pene omgivelser og hotellet har et fint bassengområde der solsenger og parasoller venter på deg ved bassenget.

Alia Beach

Alia Beach ligger perfekt ved sandstranda med kort vei til sentrum. Her ligger det meste til rette for en herlig ferie – bufférestaurant, bassengområde og freshe dobbeltrom. Hotellets populære bar og den lille solterrassen er de naturlige samlingspunktene!

Glaros Beach

Glaros Beach ligger på første parkett ut mot havet og strandpromenaden i Hersonissos passerer rett utenfor hotellet. Nyt utsikten, hvil ut ved bassenget og ta en deilig kveldspromenade og se sola sakte gå ned bak horisonten.