High Beach Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

High Beach Resort er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Større dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter deluxe for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, personalet, renhold
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

High Beach Resort ligger i en frodig hage like ved stranda i Malia. Her er det tre basseng hvorav ett barnebasseng. Trappetrinn opp til barnebassenget. Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda er inkludert. Basseng-/strandhåndklær inkludert. På High Beach White er det ytterligere et bassengområde med solsenger, parasoller og loungestoler.

High Beach Resort består av to deler, High Beach Resort og High Beach White. De to delene passer deg og familien som har lite ulike ønsker og krav for ferien, men allikevel vil reise sammen. White-delen har aldersgrense 16 år og passer for deg som vil ha det litt roligere i ferien og ha tilgang til aktiviteter. Resort-delen passer for dere som kanskje reiser med barn og tenåringer.

Det er to restauranter på resortet. I bufférestauranten Estia kan du velge å sitte inne eller ute på den store terrassen, og her er det en separat del for voksne. Til lunsj serveres blant annet pizza fra vedovn og den kan vi varmt anbefale. På stranda ligger hotellets à la carte-restaurant Elia som har fisk- og skalldyr på menyen (ikke inkludert i All Inclusive). Pent antrekk til middag (menn må ha langbukser). Poolbaren Tropicana Pool Snack Bar serverer småretter, snacks og iskrem (åpen mai-oktober). På stranda ligger også Sea Side Bar som serverer drikke (åpen april-oktober).

Kveldsunderholdning flere ganger i uka. Treningsrom som er åpent fra tidlig morgen til sen kveld og det er bemannet med instruktører seks dager i uka. Det er også et utendørs treningsstudio. Vannsport mot avgift. Spa med jacuzzi og massasje mot avgift. Bordtennis og dart. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Innsjekkingen skjer i resepsjonen oppe ved hovedveien og det er cirka 200 meter, bagasjen transporteres. Minimarked. Gangavstand til Malias sentrum med godt utvalg av butikker, kaféer, restauranter og barer. Like utenfor resepsjonen er det tavernaer, restauranter, barer, butikker og minibank. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Enkel frokostbuffé i restaurant Estia kl. 7.00-7.30.
 • Frokostbuffé i restaurant Estia kl. 7.30-10.30.
 • Enkel frokostbuffé i restaurant Estia kl. 10.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Estia kl. 12.30-14.30.
 • Sandwicher, iskrem og vafler i Tropicana Pool Snack Bar kl. 10.00-18.00.
 • Pizza, pasta og snacks i restaurant Il Forno kl. 11.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Estia kl. 18.30-21.30.
 • Raki, ouzo og lokal drikke samt meze i Ouzeri kl. 11.00-17.00 - åpent 6 dager/uke.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg inkluderer:

 • Alt som er inkludert i ordinær All Inclusive.
 • Treretters à la carte-lunsj i restaurant Elia kl. 12.30-15.00.
 • En femretters à la carte-middag i restaurant Elia per uke kl. 18.30-21.30.
 • Internasjonale drinker i Sunset Rooftop Bar.
 • Internasjonale drinker i Sea Side Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive og All Inclusive Ultra gjelder frem til avreise.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 utgår de større dobbeltrommene. Dobbeltrom kan bestilles.

Alle hotell – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach og hotellets gjester har inngang inkludert. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge blant. Ønsker du å bo litt mer luksuriøst har hotellet noen suiter nede ved badelandet som har litt finere innredning.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Stranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

Akasha Beach Hotel & Spa

Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i hotellets bufférestaurant og unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 800 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping. Til stranda i Malia er det bare 800 meter. Legg gjerne til halvpensjon for en litt mer avslappet ferie!

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

High Beach White

Aldersgrense på hotellet: 16 år High Beach White har en perfekt beliggenhet på stranda i Malia. Hotellet passer for deg som ønsker å ha det litt rolig i ferien, men ha tilgang til aktiviteter og flere basseng. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger der du kan koble av. Om kveldene kan du velge mellom å spise i bufférestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranda venter din egen solseng og parasoll for deilig hvile.

Kyknos

Velkommen til Kyknos – et herlig All Inclusive-hotell som ligger en kort spasertur fra den langgrunne stranda i Malia på Kreta. På hotellet er det to fine bassengområder og massevis av plass for hvile og deilige stunder, men er du litt rastløs finnes det alltid noe å gjøre!

King Minos Retreat Resort & Spa

I herlige Hersonissos på Kretas nordlige kyst ligger det fine King Minos Retreat Resort & Spa. Her er det et fint bassengområde og for deg som vil unne deg det lille ekstra har de rom med eget basseng! Et steinkast fra hotellet ligger flere fine sandstrender som inviterer til herlig avslapping eller fartsfylte vannsporter.

Triton Malia

Velkommen til Triton Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun en kort spasertur unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka et kvarters spasertur fra hotellet.

Galini

Galini Apartments er et mindre leilighetshotell som ligger meget sentralt i Malia. Herfra er det gangavstand til det meste. Fint, lite bassengområde o9g bar på hotellet.

Golden Bay

Golden Bay er et hyggelig familiedrevet leilighetshotell, omgitt av en fin hage med gressmatter, kaktuser, oliventrær og bougainvillea som gir skygge ved poolbaren. Hotellet har et bassengområde og er ideelt for avkobling etter en dag med opplevelser, severdigheter, vakker natur eller bad på strand i Malia på Kreta.

Anassa Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år Anassa Suites er et pent hotell i Stalis på Kretas nordlige kyst. Her bor du i pene deluxerom eller luksuriøse juniorsuiter med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og rundt hjørnet er det er et stort utvalg av restauranter og barer.

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort

Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort ligger ved stranda i Anissaras, like utenfor Hersonissos. Hotellets All Inclusive-program omfatter et stort antall restauranter å velge blant og det er flere herlige basseng for avslapping. Herlig spa for avkobling med både treningsrom og innendørsbasseng og for barna er det en fin barneklubb.

Mitsis Cretan Village

Mitsis Cretan Village er et fint hotell i klassisk gresk stil, like ved stranda, like utenfor Hersonissos. Her venter spennende dager fylt med morsomme aktiviteter for både store og små, god mat i restaurantene, avkobling i hotellets treningsrom og spa, spennende barneklubb og heftige moro i vannsklia. Hotellet har åtte basseng og rommene er lyse og fine. All Inclusive inkludert!

Bella Elena

Bella Elena er et hyggelig leilighetshotell, midt i hjertet av byen Malia. Hotellet har et bassengområde med et basseng med en grunnere del for familiens yngste medlemmer. Rett rundt hjørnet ligger torget i Malia med tradisjonelle tavernaer, butikker og kaféer samt et rikt uteliv.

W Suites

W Suites ligger ikke langt fra havet og stranda i Stalis med de mektige fjellene i bakgrunnen. Her bor du i fine og lyse leiligheter og du kan lage frokost og nyte den på balkongen. På dagtid er det mulig å spise noe lettere i poolbaren og så er det bare å lene seg tilbake i en solseng og nyte sol og bad.

Malia Princess

Leilighetshotellet Malia Princess ligger sentralt i den lille byen Malia, med en kvarters gange til stranda. Her tas du imot i pene omgivelser og hotellet har et fint bassengområde der solsenger og parasoller venter på deg ved bassenget.

Alia Beach

Alia Beach ligger perfekt ved sandstranda med kort vei til sentrum. Her ligger det meste til rette for en herlig ferie – bufférestaurant, bassengområde og freshe dobbeltrom. Hotellets populære bar og den lille solterrassen er de naturlige samlingspunktene!

Glaros Beach

Glaros Beach ligger på første parkett ut mot havet og strandpromenaden i Hersonissos passerer rett utenfor hotellet. Nyt utsikten, hvil ut ved bassenget og ta en deilig kveldspromenade og se sola sakte gå ned bak horisonten.