X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 3 barn. Familierom for 4 personer/4-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Både nærhet til strand, kort veg til bysentrum og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

X10 Khao Lak Resort består av flere bygninger og to deler, en familiedel og en stranddel. Mellom bygningene og i hagen er det et bassengområde flere basseng, hvorav to barnebasseng. I ett av bassengene er det vannsklier og ved barnebassengene er det en vannlekepark.

Ved stranda ligger et basseng forbeholdt voksne gjester over 16 år og der er det også en swim up-bar. Solsenger og parasoller samt håndkleservice i begge bassengområdene inkludert. Nede på stranda er det solsenger for hotellets gjester, uten ekstra kostnad.

Hotellet har to restauranter. Hovedrestauranten serverer frokostbuffé, á la carte til lunsj og til middag kan det være buffé eller á la carte, thaimat og internasjonale retter. À la carte-restauranten Seaside Seafood Kitchen serverer ferske fiskeretter og skalldyr. Det er også en snackbar ved bassenget samt en swim-up bar i ett av bassengene.

På stranda er det flere vannaktiviteter som windsurfing, kajakk og SUP mot avgift. Treningsrom og gruppetrening som yoga, pilates og Thai boksing uten ekstra kostnad. Spa med behandlinger og massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale er inkludert. Matlagingskurs mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Strykejern og strykebrett kan lånes. Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor i hotellområdet du bor. Det er omtrent 2 kilometer til sentrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market.

Hotellet har røykesoner, og det er ikke tillatt å røyke i rommene, på balkongene/terrassene eller i fellesområdene utenfor røykesonene.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag à la carte og buffé). Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert i halvpensjonen.
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2–11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Turtle kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj fra fast meny (forrett, suppe, hovedrett, dessert samt kaffe/te) i restaurant Wai Wai kl. 12.00-14.00.
 • Snacks i restaurant Wai Wai kl. 14.00-15.00.
 • Middag fra fast meny (forrett, suppe, hovedrett, dessert samt kaffe/te) i restaurant Wai Wai kl. 18.00-22.00.
 • Te med tilbehør kl. 15.00-17.00.
 • Snacks i baren Taonga Club kl. 20.00-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-22.30.
 • Kajakk, padling og windsurfing.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 gjelder følgende for antall personer i rommene:

 • Familierom for 2-5 personer, hvorav 3 barn.
 • Familierom for 4 personer.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille rom med utgang til basseng eller eget basseng.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, rette ovenfor den hvite fine stranda. Her venter late feriedager ved bassenget, men vil du være aktiv har hotellet flere aktiviteter som passer de fleste, som for eksempel sykkelturer, thaiboxing eller du kan benytte anledningen til å lære deg og lage skikkelig god thailandsk mat.