Deluxerom

Deluxerom med balkong, noen med bassengutsikt. Rommene ligger i Beach Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med bassengutsikt. Rommene ligger i Family Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom med utgang til delt basseng fra markterrassen med to solsenger, parasoll og bassengutsikt. Rommene ligger i Beach Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse og bassengutsikt. Rommene ligger i Family Wing. Et soverom med en dobbeltseng og et barnerom med køyeseng, saccosekker og barnemøbler. Bred skyvedør mellom rommene. Femte person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. To bad, ett med badekar og ette med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 76 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 3 barn

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse og bassengutsikt. Rommene ligger i Beach Wing. To soverom, ette med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Femte person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. To bad, ett med badekar og ette med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 68 kvm
Antall personer: 4 / 4-5, hvorav 2 barn