Deluxerom

Deluxerommene ligger i Beach Wing, og har dobbeltseng eller to enkeltsenger med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Fjerde person deler ordinær seng. Kjøleskap, drikkevann samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom som ligger i Family Wing. Dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap, drikkevann samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. Dusj og wc. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med delt basseng

Fine dobbeltrom med delt basseng som ligger på bakkeplan i Beach Wing og har direkte utgang til delt basseng. Dobbeltseng eller to enkeltsenger og en ekstraseng, den fjerde personen må være barn og dele ordinær seng. Kjøleskap, drikkevann samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Familierom

Moderne og romslige familierom som ligger i Family Wing. Ett soverom med dobbeltseng og ett rom for barna med køyeseng, saccosekker og møbler i barnestørrelse. Femte person må være barn og dele ordinær seng. Bred skyvedør mellom rommene. Kjøleskap, drikkevann samt kaffe- og tefasiliteter. Strykeutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. To baderom, ett med badekar og ett med dusj samt wc. Balkong eller terrasse med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 76 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 3 barn

Familierom med 4 ord. senger

Fine familierom som ligger i Beach Wing. Her er det to soverom, det ene med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. Femte person mulig dersom denne er barn og deler ordinær seng. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Strykeutstyr. Kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 68 kvm
Antall personer: 4 / 4-5, hvorav 2 barn