Ramada Resort Khao Lak

Ramada Resort Khao Lak

  • • Eksklusivt resort ved stranden
  • • Høy kundetilfredshet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til frodige omgivelser på Ramada Resort Khao Lak. Nede ved stranden ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter. Voksne gjester kan kombinere rolige spaserturer i strandkanten med en treningsøkt i trimrommet eller kanskje en tur i spaet, mens barna kan boltre seg i lekelandet.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1-2 barn. Deluxerom Plus for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet på strand, plassering av restaurant, stor og flott hage, lave bygninger og lun atmosfære
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nyrenoverte Ramada Resort Khao Lak er et luksuriøst hotellanlegg som ligger i et rolig område rett ved stranden i Khao Lak. Hotellet består av flere bygninger som ligger fint i det frodige området. Fint bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og en kafé. Hovedrestauranten Sassi's Beach Club serverer thailandske og internasjonale retter og ligger nede ved stranden med herlig utsikt over havet. Her serveres lunsj og middag. I restauranten Kitchen serveres frokostbufféen.

Gratis WiFi i fellesarealene, og liten kafé. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Gratis thaiboksing, yoga og sandvolleyball. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Yngre barn kan delta i selskap med en voksen.

Fra hotellet er det ca. 700 meter til sentrum i Bang Niang med restauranter og butikker. Ca. 3 kilometer til Khao Lak sentrum. Begrenset trafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert.
  • Julemiddag 24/12 mot tillegg, kan bestilles på plass.

Verdt å vite

  • Hotellområdet er stort og avstanden til stranden varierer med hvor i hotellområdet du bor.
  • Hotellet arbeider aktivt med å redusere bruken av plast og fra 1. november vil det ikke lenger bli benyttet plastflasker på hotellet.

Sesongvariasjoner

Suite med privat basseng og Seafront Villa kan kun bestilles vinteren 2020/21. Disse rommene kan ikke bestilles for barn under 12 år.