En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

2573 vurderinger
Utmerket
 
1917
Veldig bra
 
525
Bra
 
101
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

29.05.2019

av Nippaphon S

mr.

Vi synes det var en veldig flott opplevelse og vi var veldig fornoyd med rommet. maten. servisen og omgivelsene. Det beste hotell vi har besokt og vi vil anbefale det til vare venner. Neste gang vi kommer til Thailand vil vi selvsagt bo pa Ramada. Tusen takk for et flott opphold.

 
01.04.2019

av Siw L Stavanger, Norge

Herlig hotel

Kjempebra Hotell. Storkoste oss i en uke på vår bryllupsreise. Utrolig hyggelige, blide, omtenksomme og service innstillt personale. Vi fikk en flott velkomst med blomster på sengen og i badekaret. Rommet vårt var fint og romslig, med egen terrasse med solsenger. Frokosten var veldig bra, godt utvalg. Lunsj på hotellet var bra, selv om vi syntes prisene var noe stive. Det var alltid ledige solstoler, selv med tyske gjester på hotellet, som ikke bryr seg om at reservering av solsenger ikke er lov. Det var kort avstand til massevis av restauranter, barer og butikker. Likte også veldig godt at røykere hadde eget område hvor de kunne røyke, og dermed ikke satt midt oppi oss som ikke røyker. Dette gjaldt for hele hotellområdet.

 
20.04.2017

av Mona R

Ferie

Kjempebra Hotell. Storkoste oss i 14 dg. Utrolig hyggelige, blide, omtenksomme og service instillte personale. Var der fra 31/3 til 14/4. Første uken lite folk på hotellet, deilig. Siste uke ble det fullt pga påske og nyttårsfeireing (13/4) Ikke å anbefale da det var fullt overalt. Trenger oppgradering, det skulle de begynne med i sommer.Koselig område. Absolutt å anbefale. Vi drar nok dit neste år også.

 
14.04.2017

av Lena Tenold B Oslo, Norge

Herlig hotel

Vi bodde her i 14 netter og vi koste oss veldig! Det var passelig med mennesker, aldri tomt for solsenger, aldri kø på frokosten. Hvis du hadde behov for noe var de behjelpelig med absolutt alt! Personalet vet ikke hva godt de kan gjøre for deg! Vi reiste med 2 barn på 5 og 3 år som fikk masse oppmerksomhet fra de som jobber der. Det er kjent at thailendere er glad i barn, og det var tydelig på dette hotellet😊De har eget lekerom med personalet om man vil sitte 1 meter utenfor og ta seg en kaffe( og de har Alle varianter av kaffe) i kaffebaren. Vi var/er i utgangspunktet ikke komfortable med å la barna være alene, men her kunne vi nok ha latt de være på lekerommet med personalet mens vi tok en spa behandling eller lignende. Vi kommer nok til å besøke det igjen😊 Tusen takk for nydelig mat og service!

 
16.03.2017

av 509camillaf Son, Norge

Utrolig fint sted

Utrolig fint sted med mye av det "lille ekstra". Servicen er upåklagelig, det er rent og pent, god mat, rent basseng, rolig poolbar, delikat spa og gode aktivitetstilbud. Det er fine hager og design på hele anlegget. Toh i poolbaren er vår venn, han har et spesielt godt blikk på gjestene og sørger for at vi alltid var ivaretatt som kongelige. Takk Ramada, vi kommer igjen!