Deluxerom

Deluxerom med stor balkong og utsikt over hagen og bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Tredje og fjerde person mulig hvis de er barn og deler ordinær seng. Ekstraseng for voksen mulig i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Deluxerom plus

Deluxerom plus med stor balkong eller terrasse med to solsenger og utgang til hotellets hage eller basseng. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Tredje og fjerde person mulig om disse er barn og deler ordinære senger. Ekstraseng for voksen mulig i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. TV. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med jacuzzi

Dobbeltrom med balkong og jacuzzi i rommet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Tredje og fjerde person mulig hvis de er barn og deler ordinær seng. Ekstraseng for voksen mulig i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Seafront villa

Seafront villa med markterrasse og havutsikt, utendørsdusj, to solsenger og parasoll. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espressomaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Jacuzzi, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Aldersgrense 12 år i disse rommene.

Romstørrelse: 64 kvm
Antall personer: 1-2

Suite med eget basseng

Suite med eget basseng på terrassen samt utendørsdusj, komfortable loungestoler og to solsenger. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espressomaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Bad med jacuzzi, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er aldergrense 12 år i disse rommene.

Romstørrelse: 64 kvm
Antall personer: 1-2