Dobbeltrom

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller terrasse. Rommene ligger i toetasjes bungalower og det er fire dobbeltrom i hver bungalow. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm, inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bunglow med markterrasse. Rommene ligger i frittstående bungalower i hagen. Hver bungalow har to dobbeltrom. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm, inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3 / 1-3, hvorav 1 barn

Ettroms villa

Ettroms villa med markterrasse. Noen villaer vender mot havet eller bassengområdet. En dobbeltseng. Mulig med en ekstraseng i sovesofa og en i feltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Boncafé kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Stort badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 58 kvm, inkl. uteplassen
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn / 1-4, hvorav 2 barn

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. Rommene ligger i toetasjes bygninger i hotelldelen midt i hotellområdet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og i en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 59 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Disse superiorrommene kan bestilles vinteren 2023/24 og sommeren 2024. Superiorrom med balkong eller terrasse. Rommene ligger i toetasjes bygninger midt i hotellområdet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i en sovesofa og i en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 59 kvm, inkl. uteplassen
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn/1-3, hvorav 1 barn

Superiorrom

Disse superiorrommene kan bestilles til vinteren 2024/25.
Superiorrom med balkong eller terrasse. Rommene ligger i bungalower med to etasjer og det er fire rom i hver bungalow. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm. inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn