Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Service, frokost og nærhet til strand og sentrum.
-
Lettere adkomst til stranden for handikappede.

Bekreftet gjest: 2024-01-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

191 vurderinger
Utmerket
 
82
Veldig bra
 
70
Bra
 
19
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

21.12.2016

av Hege-Kristin G Sarpsborg, Norge

Ikke tilfredsstillende

Bildene vi så fra hotellet, stemte ikke helt overens. Ikke noe vann i bekkene. Elefantene ved bassenget sprutet ikke vann slik en ser på bildene. Beachboogien for å få handicapede ned til stranden, var så smal at kun syltynne personer ville fått plass i den. Ellers var hotellet godt tilrettelagt for rullestolbrukere og betjeningen hjelpsomme. Men de burde nok gått å lært seg engelsk. Til tider store kommunikasjonsproblemer. Hotellet passer best til folk som kun ønsker slappe av og ikke til barnefamilier eller personer som liker at det skjer ting.

 
12.08.2016

av 474ingelinb

Kjempe flott

Kjempe fine leiligheter rett ved stranden. Kort vei til alt som Khao lak har og by på. På Baan Khaolak beach resort er det super service og hyggelig personale! I resturanten blir det servert god mat og drikke. Kjempe flott ferie plass for familie med barn, rolig og trygg plass.

 
16.07.2016

av Veronica B

Ferie

Har fått et veldig godt inntrykk. Hyggelige ansatte, pluss at det ligger nærme "sentrum". Har det kjempekoselig her, ligger praktisk talt på stranda 😀er rent og koselig. Bor i et hus med fire hotellrom så det er stille og rolig

 
21.05.2024

av Lilou G

A fuir

L’hôtel ne mérite même pas d’étoiles, très vieux hôtel mobilier très ancien propreté moyenne climatiseur de première génération très bruyant Le restaurant très mefiocre tables et chaises en plastique très sale pas le choix dans le menu dont nous avons eu le droit. Je ne recommande pas du tout je suis très dessus

 
24.03.2024

av Ursula S Frankfurt, Tyskland

Mein Lieblingsresort in Khao Lak

Schöne, nicht zu große und nicht zu dicht bebaute Anlage mit Dschungelfeeling. Sehr gut geeignet zum Runterkommen und Relaxen. Schöne große Zimmer, große Terrasse/Balkon, Beacharea mit natürlichem Schatten unter Bäumen. Sehr nettes, hilfsbereites Personal.