Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i de øvre etasjene for 2 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer. Juniorsuiter premium for 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Suiter i de øvre etasjene for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nyrenovert. Veldig god frokost m Cava. Service. Gode senger m dyne-ikke laken.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Las Gaviotas er det to større utendørsbasseng på hotellet, begge med solsenger og parasoller til låns. Bassenghåndklær kan lånes. Det ene bassenget er ideelt for familien som ønsker å nyte sol og bad. Ved det bassenget er det også et separat barnebasseng samt en pool-/snackbar. Det andre bassenget er et 25-metersbasseng med fire baner, reservert for voksne (mars-mai samt fra og med 15. september er dette bassenget kun for svømming). I hotellets spa er det et innendørsbasseng.

Hotellets buffé har et bredt utvalg med lokale tradisjonelle retter fra Mallorca og internasjonale retter, alltid tilberedt på ferske, lokale råvare, noen fra hotellets egen hage. Lobbybar som holder åpent frem til midnatt og byr på livemusikk om kvelden.

Det er et spa på hotellet der du kan hvile ut og lade batteriene. Det er et oppvarmet hydromassagebasseng, badstue, hamam, sensationsdusj og behandlinger mot avgift. Et treningsrom der du også kan bestille PT-tid mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan leies i resepsjonen.

Hotellet ligger nært den fine sandstranda og naturreservatet S'Albufera like utenfor Alcudia, Til Dollargata er det drøyt 2 kilometer og til havna i Alcudia cirka 4 kilometer. Den sentrale beliggenheten gjør at trafikk og folkelivet fra nærliggende barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende, særlig i høysesong.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Bestill en suite med eget basseng og nyt livet på Mallorca.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.

Ses Fotges

På det familievennlige leilighetshotellet Ses Fotges er det et basseng men det er beliggenheten rett ved den lange og herlige sandstranda i Playa del Muro som lokker. Her er det leiligheter for opp til seks personer, og du velger selv om du vil fikse maten selv i leiligheten eller legge til måltider og komme til dekket bord.