Ses Fotges

På det familievennlige leilighetshotellet Ses Fotges er det et basseng men det er beliggenheten rett ved den lange og herlige sandstranda i Playa del Muro som lokker. Her er det leiligheter for opp til seks personer, og du velger selv om du vil fikse maten selv i leiligheten eller legge til måltider og komme til dekket bord.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter med delt basseng for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ses Fotges har et fint bassengområde ut mot stranda. Her er det et basseng, et separat barnebasseng samt solsenger, parasoller og bassenghåndklær til låns. Mellom bassengene og stranda er det koselig snackbar for frisk drikke og enklere måltider. På stranda er det solsenger og parasoller til leie.

I restauranten Comedor serveres buffé til frokost, lunsj og middag. Badetøy er ikke tillatt i restauranten. Tre barer, hvorav en snackbar og en bar ved stranda og en bar i lobbyen.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Aktiviteter på dagtid og underholdning kveldstid fra cirka 1. juni til midten av september. I perioder utenfor denne tilbys et mer begrenset utvalg av aktiviteter og underholdning. Om sykling er en favorittaktivitet er det en sykkelbod og -service på hotellet.

Wifi inkluderte i fellesområdene. Hotellet ligger like ved stranda, cirka 200 meter fra sentrum av Playa de Muro og cirka 500 meter fra S'albufera Natural Park, Til sentrum av Alcudia er det cirka 5 kilometer. Lokalbussen mot Alcudia går utenfor hotellet. Gjennomfartstrafikken kan oppfattes som forstyrrende i leilighetene mot gata. Musikk og folkelivet fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.00-10.00.
 • Middag kl. 18.30-20.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30. I for- og ettersesong kan lunsjen serveres i strandbaren.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
 • Iskrem og drikke i strandbaren kl. 10.00-22.00.
 • Snacks i strandbaren kl. 11.00-13.00 og 16.00-18.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Bestill en suite med eget basseng og nyt livet på Mallorca.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!