BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sun Village

 • • Fint bassengområde
 • • Barnevennlig
 • • Legg til måltider om du ønsker det

BQ Alcudia Sunvillage i Playa de Muro er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,1 av 10
Basert på 16 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

BQ Alcudia Sun Village har en hjemmekoselig atmosfære og ligger bare et kort stykke fra den fine sandstranda i Alcudia. Her er det et frodig bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller, og pool-/snackbar. God plass for lek og moro mellom de hotellbygningene. Badehåndklær mot depositum.

I hotellets bufferestaurant kan du spise frokost, lunsj og middag samt snacks sent på kvelde. Temakvelder i restauranten to ganger i uka. I poolbaren serveres snacks og en lettere lunsjbuffé midt på dagen. Det er også en bar i resepsjonen.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Underholdning noen kvelder i uka. Fotball, basketball, bordtennis og sandvolleyball inkludert. Biljard mot avgift. Massasje mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Bra beliggenhet i Las Gaviaotas med gangavstand til butikker, barer og restauranter, og cirka 450 meter til den herlige Alcudiastranda. Det er cirka 4 kilometer inn til Port d'Alcudia. Lokaltrafikk og underholdningen på hotellet kan oppfattes som forstyrrende i noen rom og leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacksbuffé i poolbaren kl. 11.00-17.00.
 • Pizza og pastaretter i poolbaren kl. 13.00-1800.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. Temakvelder i restauranten to ganger i uka.
 • Snacksbuffé i restauranten kl. 22.00- 23.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia

Ved stranda i Playa de Muro ligger Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia – et fantastisk ferieanlegg der du og familien vil trives godt. På hotellet er det fire basseng, et fint spa og massevis av ting å finne på. Dessuten er utsikten over havet fantastisk hvis du bare vil sitte ned og nyte livet.

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach har gjennomgått en total renovering. Her møtes du av et moderne hotell med fin innredning i jordfarger. Hotellet har dessuten en perfekt beliggenhet i koselige og naturskjønne omgivelser akkurat der den fantastiske Alcudiastranda starter.

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell m ed rolig atmosfære. Herfra er det kort vei til den herlige stranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Midt i hotellområdet ligger et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.