INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

INNSiDE by Melia Alcudia er et lekkert hotell med god beliggenhet bare en kort spasertur fra stranda i Alcudia. Her er det et stort bassengområde med basseng og barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Poolbar.

Bufférestauranten Kitchen serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Mascalzone serverer retter fra det italienske kjøkkenet og de andre middelhavslandene, åpner til lunsj og holder åpent til sent på kvelden.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis treningsrom. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Lokaltrafikk og støy fra nærliggende barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Det er cirka 2,8 kilometer til havna.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger fint til i Alcudia, med kort vei til havna, shopping og restauranter. Den fine Alcudiastranda ligger i passe gangavstand. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og et separat solterrasse med jacuzzi. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon.

Ivory Playa

Bare noen meter fra strand i Alcudia ligger leilighetshotellet Ivory Playa med et innbydende bassengområde omgitt av en stor solterrasse og med flotte trær som gir god skygge. Hotellet har massevis av morsomme aktiviteter og et lite spa for egentid og velgjørende behandlinger.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell m ed rolig atmosfære. Herfra er det kort vei til den herlige stranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Midt i hotellområdet ligger et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng.