Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2-3 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At det var så tilrettelagt for barn :)
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Condesa ligger i Playa de Muro og har et fint bassengområde med utsikt mot havet og stranda. Her er det ett stort basseng og separat barnebasseng med vannsklier samt et splash-område. Solsenger og parasoller i bassengområdet. Bassenghåndklær mot depositum. Trapper fra bassengområdet ned til stranda. På stranda er det solsenger og parasoller mor avgift.

I bufférestauranten El Amarre serveres frokost, lunsj og middag. Restaurant Don Jaime serverer buffélunsj og à la carte-middag med retter fra Middelhavslandene. Ved barnebassenget ligger snackbaren Happy Burger med pommes frites, burgere, nuggets og iskrem på menyen. Poolbaren Bonaire serverer kald og varm drikke. Baren Alcanada serverer iskrem, drinker, cocktails, øl og annen drikke, baren har en stor uteterrasse. Nytt av året er takbaren Sky Bar som har fingermat og lekre drinker på menyen.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 3-12 år. Lekeplass. Underholdning og aktiviteter. Sandvolleyball, bordtennis og aerobic. Nytt treningsrom og ny badstue for gjester over 18 år. Sykkelforråd med mulighet for vedlikehold og mindre reparasjoner, lås mot depositum.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen. Minimarked. Gjennomgangstrafikken og støy fra nærliggende barer og restauranter, cirka 300 meter far hotellet, kan oppfattes som forstyrrende. Det er cirka 500 meter til sentrum av Playa de Muro og cirka 3,5 kilometer til sentrum av Alcudia.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé inkl. vann, brus samt lokalt øl og vin til middag).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant El Amarre kl. 7.30-10.30.
 • Iskrem i baren Alcanada kl. 10.30-22.00.
 • Sandwicher og frukt i bar Alcanada kl. 11.00-18.00.
 • Snackbar Happy Burger kl. 11.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant El Amarre kl. 13.00-15.00.
 • Kaffe, te og kaker i bar Alcanada kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé i restaurant El Amarre, kl. 18.00-21.00.
 • Ubegrenset forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia

Ved stranda i Playa de Muro ligger Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia – et fantastisk ferieanlegg der du og familien vil trives godt. På hotellet er det fire basseng, et fint spa og massevis av ting å finne på. Dessuten er utsikten over havet fantastisk hvis du bare vil sitte ned og nyte livet.

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach har gjennomgått en total renovering. Her møtes du av et moderne hotell med fin innredning i jordfarger. Hotellet har dessuten en perfekt beliggenhet i koselige og naturskjønne omgivelser akkurat der den fantastiske Alcudiastranda starter.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Playa de Muro er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.