En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2458 vurderinger
Utmerket
 
1557
Veldig bra
 
692
Bra
 
141
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

03.10.2022

av Traveler820941

Moderne og rent hotell

To søstre på husmorferie. Et moderne og fint hotell. Vi hadde bestilt dobbeltrom og ankom sent til hotellet, rommet var veldig trangt og sengen var ikke to single senger som bestilt. Vi fikk god hjelp morgen etter med oppgradering av rom til standard suite /2 rom mot et tillegg. Fikk se flere rom og velge det vi ønsket av de ledige. Fikk da to single senger som vi ønsket og et mye større rom. Utsikt mot nabohotell og bakhage men helt greit. Ville foretrukket utsikt mot basseng og basseng bar. Som vi hadde lest her var sengene svært harde. Vi spurte etter overmadrass og hotellet skulle se om de kunne finne noe å legge i sengen, var en tynn slags overmadrass som ikke gjorde sengen så mye bedre. Putene var også veldig harde. Men heldigvis har hotellet en dyktig massør så en time der gjorde seg for rygg og nakke. Veldig stille på hotellet, litt støy i frokost/middags buffet men siden hotellet ikke er spesielt barnevennlig var det ikke mye barn. Bassengområdet var fint og rolig. Ved det største bassenget var det tjukke gode madrasser til solsengenr. Kort vei ned til superfin Strand og flere strand restauranter. Var litt live musikk noen kvelder utenfor resepsjonsbar. Kunne vært gjort litt koseligere hvis hotellet hadde skapt en avgrensing mot gaten med noen planter el lignende. Alt i alt har vi hatt en perfekt ferie på et nydelig hotell med flotte og hyggelige ansatte.

 
10.09.2017

av Bjørn-Harald S

Meget pent, rent og høy standard; et eksklusivt hotell!

Flotte rom inkl. suiter, solid renhold. Store fine balkonger. Meget bra frokost og middag. Godt SPA inkl. dyktige behandlere. Super beliggenhet, 3 min ned til km-vis med nydelig strand. Velholdt hage- & bassenganlegg både for familiebading og 25m basseng for svømmetrening. Koselig rest./bar ved bassenget. Solsenger nok til alle! Helt ok, men enkelt og litt varmt trimrom som bør bygges ut for å stå i stil med et så lekkert hotell. Er her for 4. året på rad og vil gjerne tilbake!

 
29.07.2017

av troligr Sandnes, Norge

Ypperlig hotell

Store rom, suiter, men vi savnet kaffetrakter, evt. vannkoker. Kjøleskapet var tomt. Her kunne det vært kaldt vann. Vi måtte i resepsjonen å kjøpe vann kl. 0300 om natta ved ankomst. Ellers god terasse i første etasje med trær og skygge. Lite støy. En fantastisk frokost ventet hver morgen. Stort med mye folk der, men de greide stort sett å fylle opp. Veldig reine lokaler og rundt. Ellers kort vei til ei god strand. Så ganske sentralt.

 
22.07.2017

av inab436 Bodø, Norge

Sydentur

Flott hotell, lyse rom som er rene og romslige. Nydelig frokost, men en del støy inne på frokostsalen. Kort vei til stranden, men absolutt mulig å bare benytte seg av de tre bassengene hotellet har. Anbefales absolutt!

 
14.12.2016

av Tom-Roger Ciudad Quesada, Spania

Det beste hotellet vi har vært på

Maten er helt nydelig! Alle som jobber på dette hotellet er veldig dyktige. Det er første gang jeg har opplevd, og jeg har reist mye. Vi dro på en minitur til Palma, men vi glemte å ta med oss pass. Da fikk vi ikke sjekke inn på det hotellet. Men de på Las Gaviotas hjalp oss så det gikk i orden. Las Gaviotas gjør den lille forskjellen i alt de gjør. Gode senger!!! Store fine rom, rolig atmosfære og vi gleder oss allerede til neste gang vi skal dra.