Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-01


10 av 10

+
Nyrenovert. Veldig god frokost m Cava. Service. Gode senger m dyne-ikke laken.
-
Koseligere bar område ved resepsjon. Veldig sterk belysning og åpnet. Upersonlig. Uinnbydende. Kjempegode drinker-spesielt Mojitoen. Men valgte å ta den m på rommet som var veldig koselig m treverk og stoler m stoff. Pvc møblene på noen av rommene og i bar er direkte ufyselige.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


9 av 10

+
Romstørrelse og renhold
-
Hadde ikke vanntrykk i dusj / kran i 2 dager

Bekreftet gjest: 2023-05-20


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-05-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2757 vurderinger
Utmerket
 
1766
Veldig bra
 
759
Bra
 
156
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

24.10.2023

av lindasP2882SL Kongsberg, Norge

Deilig og rolig hotell

Flott oppusset hotell. Fine rom, men litt negativt m at så få rom har havutsikt. Men de som har, har ikke kveldssol. Men god beliggenhet veldig kort avstand til strand. Litt stille område m mindre shoppingmuligheter. Men flere gode resturanter i nærheten. God frokost, variert og stort utvalg. God service i resepsjon. Men vil anbefale å bo her til de som ikke vil være midt i en by. Heller ikke mye nattliv her. Passet oss fint. Gode bussforbindelser inn til gamlebyen Alcudia og Porto del Alcudia- der det er mer nattliv og shopping. Kort vei til stort naturområde m mye fugle liv. 2 bassengområder og bar/ cafe m overraskende bra mat i forhold til andre tilsvarende.

 
08.07.2023

av Compass65575517209

Nydelig hotell med god mat.

Delikat hotell med kort avstand til Muro stranden. Fantastisk variert frokost- og middagsbuffet. Renholdet var supert både ute og inne. Personalet veldig hyggelig og imøtekommende. Stort pluss med svømmebasseng 25 m for voksne/over 16 år i rolig område.

 
03.10.2022

av Traveler820941

Moderne og rent hotell

To søstre på husmorferie. Et moderne og fint hotell. Vi hadde bestilt dobbeltrom og ankom sent til hotellet, rommet var veldig trangt og sengen var ikke to single senger som bestilt. Vi fikk god hjelp morgen etter med oppgradering av rom til standard suite /2 rom mot et tillegg. Fikk se flere rom og velge det vi ønsket av de ledige. Fikk da to single senger som vi ønsket og et mye større rom. Utsikt mot nabohotell og bakhage men helt greit. Ville foretrukket utsikt mot basseng og basseng bar. Som vi hadde lest her var sengene svært harde. Vi spurte etter overmadrass og hotellet skulle se om de kunne finne noe å legge i sengen, var en tynn slags overmadrass som ikke gjorde sengen så mye bedre. Putene var også veldig harde. Men heldigvis har hotellet en dyktig massør så en time der gjorde seg for rygg og nakke. Veldig stille på hotellet, litt støy i frokost/middags buffet men siden hotellet ikke er spesielt barnevennlig var det ikke mye barn. Bassengområdet var fint og rolig. Ved det største bassenget var det tjukke gode madrasser til solsengenr. Kort vei ned til superfin Strand og flere strand restauranter. Var litt live musikk noen kvelder utenfor resepsjonsbar. Kunne vært gjort litt koseligere hvis hotellet hadde skapt en avgrensing mot gaten med noen planter el lignende. Alt i alt har vi hatt en perfekt ferie på et nydelig hotell med flotte og hyggelige ansatte.

 
10.09.2017

av Bjørn-Harald S

Meget pent, rent og høy standard; et eksklusivt hotell!

Flotte rom inkl. suiter, solid renhold. Store fine balkonger. Meget bra frokost og middag. Godt SPA inkl. dyktige behandlere. Super beliggenhet, 3 min ned til km-vis med nydelig strand. Velholdt hage- & bassenganlegg både for familiebading og 25m basseng for svømmetrening. Koselig rest./bar ved bassenget. Solsenger nok til alle! Helt ok, men enkelt og litt varmt trimrom som bør bygges ut for å stå i stil med et så lekkert hotell. Er her for 4. året på rad og vil gjerne tilbake!

 
29.07.2017

av troligr Sandnes, Norge

Ypperlig hotell

Store rom, suiter, men vi savnet kaffetrakter, evt. vannkoker. Kjøleskapet var tomt. Her kunne det vært kaldt vann. Vi måtte i resepsjonen å kjøpe vann kl. 0300 om natta ved ankomst. Ellers god terasse i første etasje med trær og skygge. Lite støy. En fantastisk frokost ventet hver morgen. Stort med mye folk der, men de greide stort sett å fylle opp. Veldig reine lokaler og rundt. Ellers kort vei til ei god strand. Så ganske sentralt.