JS Sol de Alcudia

JS Sol De Alcudia

  • • God beliggenhet i Alcudia
  • • Hyggelig bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger fint til i Alcudia, med kort vei til havna, shopping og restauranter. Den fine Alcudiastranda ligger i passe gangavstand. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og et separat solterrasse med jacuzzi. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

JS Sol de Alcudia har et bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Solterrasse med jacuzzi og massasjedusjer. Pool-/snackbar. Bassenghåndklær mot depositum.

Lobbybar og bufférestaurant med temakvelder. À la carte-restaurant og loungebar med cocktailservering som går under navnet 12 to 12.

Gratis wifi i fellesområdene. Massasje og behandlinger utendørs mot avgift. Badstue på forespørsel. Sykkelutleie. Biljard mot avgift. Lekeplass. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokost- og middagsbuffé. Bestiller du halvpensjon spiser du middagen i bufférestauranten. Drikke til middagen er ikke inkludert.

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

Ivory Playa

Bare noen meter fra strand i Alcudia ligger leilighetshotellet Ivory Playa med et innbydende bassengområde omgitt av en stor solterrasse og med flotte trær som gir god skygge. Hotellet har massevis av morsomme aktiviteter og et lite spa for egentid og velgjørende behandlinger.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell m ed rolig atmosfære. Herfra er det kort vei til den herlige stranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Midt i hotellområdet ligger et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng.

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia

Ved stranda i Playa de Muro ligger Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia – et fantastisk ferieanlegg der du og familien vil trives godt. På hotellet er det fire basseng, et fint spa og massevis av ting å finne på. Dessuten er utsikten over havet fantastisk hvis du bare vil sitte ned og nyte livet.