Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom i de øvre etasjene

Dobbeltrom i de øvre etasjene med balkong og bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong, noen med bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite premium i de øverste etasjene

Juniorsuiter premium i de øvre etasjene med balkong og bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Suite

Suiter med balkong, noen med bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Det er skyvedør mellom rommene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-3

Suite i de øvre etasjene

Suiter i de øvre etasjene med balkong og bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Det er skyvedør mellom sommene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-3