Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Juniorsuiter deluxe for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Astoria Playa har to bassengområder med hvert sitt basseng. Et bassengområde der en DJ spiller deilig musikk etter sesong samt et litt roligere bassengområde med avslappet atmosfære med blant annet balisenger mot avgift. Tre jacuzzien. Solsenger med deilige madrasser, parasoller og en pool- og snackbar ved hvert bassengområde. Bassenghåndklær inkludert. Vil du ha litt mer privat avkobling er det fine dobbeltrom eller deluxerom med en behagelig baliseng på uteplassen!

Astoria Playa har en bufférestaurant som serverer frokost og middag der kokkene har inspirert av maten i landene rundt Middelhavet og her kommer du garantert til å finne din nye favorittvin på omfattende vinlista. Pent antrekk, langbukser for menn ved middagen. Ved bassenget er det en pool- og snackbar som på dagtid serverer drikke samt pizza, pasta med mer.

Mallorca er en perfekt øy å sykle på. Hotellet har et sykkelsenter der du kan leie sykkel og en sykkelgarasje der du kan får sykkelen fikset, alt mot avgift. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka i høysesong. Biljard mot avgift. Vanngymnastikk flere ganger i uka avhengig av sesong. Massasje mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskemaskin og tørketrommel mot avgift. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 2 kilometer til Puerto Alcudia der du finner tapasrestauranter, kaféer, brødbutikker og koselig butikker. Til restaurantene langs Bellevuegata er det bare en kort spasertur. Gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende for noen rom.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.30.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Bestill en suite med eget basseng og nyt livet på Mallorca.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!

Ses Fotges

På det familievennlige leilighetshotellet Ses Fotges er det et basseng men det er beliggenheten rett ved den lange og herlige sandstranda i Playa del Muro som lokker. Her er det leiligheter for opp til seks personer, og du velger selv om du vil fikse maten selv i leiligheten eller legge til måltider og komme til dekket bord.