En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

4363 vurderinger
Utmerket
 
3623
Veldig bra
 
572
Bra
 
115
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

17.08.2022

av tronds345 Kristiansand, Norge

Fantastisk hotellopplevelse

Du får ikke en bedre hotell-opplevelse enn på Hotel Astoria Playa. Vennligheten og serviceinnstilling av de ansatte overgår alt annet. Alltid smilende og imøtekommende. Fantastisk frokost- og middagsbuffet, så ingen grunn til å spise annet sted. Live-musikk hver kveld. Det er 2 bassenger, ett på hver side av hotellet, som gjør det mulig å velge et rolig område, eller et mer livlig område med musikk og dj. Kun 3 minutters gange til stranda er heller ingen ulempe. Vi kommer garantert tilbake.

 
20.10.2017

av kjerstinv Göteborg, Sverige

God service

Hotel med mange fasiliteter og serviceinnstilt personale. Det eneste minuset er at du ikke kan bestille frokost opp på rommet. Frokosten var bra. Masse godt å velge i. Pluss for enkel frokost når man reiser tidlig eller ankommer sent.

 
16.04.2017

av Kenneth A Bodø, Norge

Fantastisk god service

Hotellet imponerte meg på alle måter. Et enormt utvalg av utrolig god mat til frokost og middag hver eneste dag. Trivelig, hyggelig og serviceinnstilt personale som ordnet alt umiddelbart. Sentralt plassert i rolige omgivelser.

 
11.09.2016

av Jodex51 Madeira, Portugal

Drømmeferie på Astoria Playa!

Først av alt; til Hotel Astoria Playa kommer vi svært gjerne igjen! Dette hotellet har knekt koden; de har forstått hva som skal til for at et voksent publikum skal stortrives hos dem. Dette ble en helt fenomenal uke for oss begge, et minne for livet. Hotellet er nylig pusset opp, det er lekkert, rent og innbydende! Betjeningen er meget vennlig og svært serviceinnstilt; et topp team! Skinnende rent over alt, herlig mat, flott underholdning og meget gode fasciliteter utendørs.Vi koste oss virkelig på Hotel Astoria Playa og ser frem til vårt neste besøk. For vi kommer garantert tilbake! :)

 
11.09.2016

av W239YDmariah Trondheim, Norge

En positiv hotellopplevelse!

Vi har vært på Alcudia i mange år. Første gangen vi prøvde et hotell for voksne. Frokost og middag på hotellet var veldig bra og betjeningen var utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Rommene var rene og velholdte, stor balkong. Lounge og to poolbarer. To svømmebasseng som var velholdt og rene. Fin og variert underholdning på kveldstid. Vi kommer gjerne tilbake!