Deluxerom

Deluxerom med balkong og bassengutsikt eller med en stor balkong eller terrasse og bassengutsikt. Rommene med balkong ligger i 5.-6. etasje. Rommene med stor balkong eller terrasse ligger i første etasje og på uteplassen er det stoler og bord samt en komfortabel baliseng. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse og bassengutsikt. Bord og stoler samt en baliseng på uteplassen. Rommene ligger i 1. etasje. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med utsikt mot bassengområdet eller med stor balkong eller terrasse. Rommene med balkong ligger i 2. til 4. etasje. Rommene med stor balkong eller terrasse ligger i første etasje og på uteplassen er det bord og stoler samt en komfortabel baliseng. To enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse med utsikt til omgivelsene. Bord og stoler samt en baliseng på uteplassen. Rommene ligger i 1. etasje. To enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite deluxe

Juniorsuiter deluxe med balkong og bassengutsikt. Juniorsuitene ligger i 1. og 6. etasje. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning til badet med jacuzzibadekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2