Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Romslig og koselig leilighet med fantastisk balkong. Stille og rolig sted. Sentralt, men likevel utenfor støy. Gode dyner. Gode senger. Skift av håndklær og sengetøy tilfredsstillende. Blide og hjelpsomme folk i resepsjonen. Rent og velstelt uteområde. Brukte ikke basseng p.g.a. kaldt vær, men var et stort og fint basseng. Brukte ikke bar eller restaurant, men bestilte Take a way. Hjelpsom kokk og veldig god mat. Plaza Azul vil vi bo på flere ganger.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


7 av 10

+
bassenget
-

Bekreftet gjest: 2022-12-24


8 av 10

+
Stille og rolig område, sentralt. Vi var så heldige at vi fikk leilighet med sol på verandaen nesten hele dagen, ikke alle var det.
-

Bekreftet gjest: 2022-12-03


8 av 10

+
Basseng, rengjøring, rolig
-

Bekreftet gjest: 2022-12-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

740 vurderinger
Utmerket
 
263
Veldig bra
 
300
Bra
 
106
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

15.02.2017

av helcon2015 Bodø, Norge

Litt slitent

Her trengs det litt oppussing, men her er det rent og ryddig. Fint bassengområde. Blid og trivelig betjening og alle gjør en fin jobb. Leiligheta vår er godt utstyrt, men relativt liten. Sofagruppen har en dårlig sittekomfort, men sengene er utmerket.

 
03.01.2017

av troaada Jessheim, Norge

Rolig og trivelig

Var fem uker her fra november til januar. Rolig og trivelig. Veldig blide personale. Godt utstyrt kjøkken. Grei nok renhold, sengeskift og håndkleskift. Hotellet fremstår som bra vedlikeholdt, men noe renovering trengs nok etterhvert. Stort basseng og et lite for små barn. Oppvarmet, men føltes litt kaldt for voksne. Må nevnes at det var ekstra kaldt i luften i desemberdag 2016. Tar gjerne et nytt opphold her senere en gang.

 
09.11.2016

av Fredrik G Flor, Norge

Trivelig Personale og grei lokalisering

Stort resepsjonsområde med frokostrestaurant og bar ( lite brukt så det ut til) Store rom med oppholdsplass og kjøkken. Kjøkkenredskapene var heller dårlige. Ok senger, god skapplass - stort basseng - går an å svømme seriøst. Enkel frokost. Ok reinhold. Beliggenheten er helt flott, både for turgåing og besøk langs stranda - strandpromenaden. Største positive faktor var personalet ! Trivelige folk !

 
03.11.2014

av annegrethe91 Oslo, Norge

Stille og rolig

Bodde på Plaza Azul 6 uker i vinter 2014 ........Vi fikk den leiligheten vi hadde spurt om å få , men dt regnet litt de første dager i slutten av januar, Vi fikk flytte ned i leil B 7 , selv om du bor nede blir ikke alt vått og det tar også av litt for vinden. Vi likte oss veldig godt nede , ble på nikk og ble også kjent med noen folk ....Leilighetene er helt ok. Godt med skapplass , gode senger , tv og alt vi trengte av utstyr til å lage mat selv. Vi leide oss en varmeovn , husker ikke riktig hva det kostet , men ikke mye....Vaskemaskin og tørketrommel i et rom ved resepsjonen 4 E for hver , Wifi i resepsjon . Bestilte også pizza fra restauranten noen kvelder , helt grei....storskjermer i baren , som viste fotball osv. Liten butikk ved siden av resepsjon hvor det er greit å ta med vann osv. Ellers ligger en stor butikk rett nede i gata. Med ferskdisk også , der får du alt du trenger......Basseng bar også helt grei med toast , hamburger osv. Et lite tips vi har bestandig med oss en tynn sommerdyne , veier ikke mer enn en kg. veldig grei å ha.. Må heller ikke glemme rengjøringspersonalet , alltid i godt humør , særlig Maria , et herlig menneske........Mat tips Nico `s rett nede i bakken har nydelig mat.............Ikke noe å utsette på noe egentlig jeg , du får det du betaler for og veldig greit for oss...... Glemte nesten de i resepsjon alltid hyggelig og imøtekommende....................Og vi reiser ned igjen 2 februar 2015 for 6 nye uker..........

 
30.03.2012

av Runar S Skien, Norge

Kjempetrivelig hotell. Hyggelig betjening. Her får du masse for pengene.

Veldig greit og rimelig hotell. Her får du mye for pengene. Renholdet var "alminnelig". Ikke spesielt godt, men heller ikke spesielt dårlig. Bestilte leilighet med balkong, og sendte mail med ønske om sydvendt balkong midt på bassenget. Det traff 100%, og vi har veldig fornøyd. Vi liker å ha bil under oppholdet og bak hotellet var det alltid ledig parkeringspass. (rett under soveromsvinduet vårt). Fin liten spasertur til strandpromenaden. Lite supermarked rett over gata og Norsk Sjømmanskjerke et par kvartaler unna. Liten bassengbar med veldig hyggelig betjening. Kunne hatt noen flere solsenger.