Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger ved stranda i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her venter et hotell skapt for deilig avkobling, like mye i de elegante suitene som i bassengområdet med skyggegivende palmer, basseng og et stort barnebasseng. Slå litt ekstra på stortromma og bestill en superiorsuite der du får tilgang til flere utvalgte bekvemmeligheter som en lounge og en plungepool på taket.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Suiter i de øvre etasjene for 2-3. Superiorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Plus Fariones Suite Hotel har den beste beliggenheten i Puerto del Carmen, like ved stranda og strandpromenaden. Her bor du i luksuriøse suiter. I det herlige bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng. Bassengene er varmet opp til minst 22 grader. I bassengområdet er dte en poolbar, solsenger, parasoller samt bassenghåndklær å låne. Det finnes ytterligere et bassengområde på taket med solsenger og en plungepool, men dette er kun for gjester som bor i superiorsuitene.

I hotellets bufférestaurant La Tunera serveres en herlig frukost og til middag er det et stort utvalg av internasjonale og lokale retter. I Marea Pool & Lounge bar serveres drikke til utover kvelden . I La Geria Lobby Bar kan du ta en drink eller noen annet godt etter middagen.

Hotellet har et treningsform og tilbyr sykkelutleie, morgenyoga, streching, bodyfit, vannaerobics og mye mer. Strandpromenaden utenfor hotellet strekker seg nordover helt til Arrecife og Avenida Olof Palme og er utmerket for løping og jogging, det er cirka 3 mil t/r. Biljard mot avgift. Hotellet har underholdning som levende musikk, show og minidisko for barna.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trenger du noe er det et supermarked på hotellet, og det er kort vei til restauranter, barer og forretninger i Puerto del Carmen. Konferansemuligheter for opptil 100 personer og en festsal. Gjennomfartstrafikk.

Rom med ekstra fordeler
Superiorsuitene inngår i hotellets Select-program og gir blant annet tilgang til en separat del av restauranten til frokost, tilgang til en solterrasse med en plungepool (60 cm dyp) og solsenger på taket samt Select Lounge der du kan drikke te og annen drikke mellom kl. 16.00-20.30.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagbuffé).
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Serveringstider:

  • Frokost fra kl. 7.30-10.30.
  • Middag fra kl. 18.00-21.00.

Alle hotell – Puerto del Carmen

Las Costas

Fra Las Costas' bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos. Dette populære hotellet ligger i utkanten av Puerto del Carmen og strandpromenaden går hele veien inn dit og underveis passerer du et et mindre sentrum. Her er det lett å holde seg aktiv med blant annet treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

R2 Bahia Kontiki Beach

Det pene leilighetshotellet R2 Bahia Kontiki Beach ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Plaza Azul

Plaza Azul er et leilighetshotell som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine, brede sandstranda på bare noen minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, kaféer og restauranter vegg i vegg. For skikkelige late dager kan du bli på hotellet og bare hvile deg i en solseng ved bassenget.

Hotel Fariones

Velkommen til elegante Hotel Fariones, et hotell med en klassisk design typisk for Lanzarote. Hotellet ligger rett ved stranda, der du veksler mellom bad i havet med svømmetak i infinitybassenget. Her venter med andre ord en ferier som kombinerer luksus og rolige dager, med trening og aktiviteter.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.