Hotel Fariones

Velkommen til elegante Hotel Fariones, et hotell med en klassisk design typisk for Lanzarote. Hotellet ligger rett ved stranda, der du veksler mellom bad i havet med svømmetak i infinitybassenget. Her venter med andre ord en ferier som kombinerer luksus og rolige dager, med trening og aktiviteter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuite for 2 personer. Juniorsuite superior for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig bra hotell. Viktig med tennisbane for oss.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Fariones er et elegant Apollo Sports-hotell i Puerto del Carmen, med nyrenoverte fellesområder. Hotellets design er klassisk for Lanzarote med innslag av lavastein, en frodig palmehage og vakker utsikt over havet. Ved det hyggelige bassengområdet er det en et oppvarmet infinitybasseng samt en poolbar. Bassenget er oppvarmet om vinteren til cirka 22 grader. Dog kan temperaturen i bassenget synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og håndkleservice. Hotellet ligger perfekt ved havet og stranda Playa Chica, der du kan unne deg en balinesisk solseng, eller en solseng under en parasoll. Vil du ha en drink i sola er det også en strandbar. Bestiller du suite eller superiorrom får du tilgang til hotellets takterrasse, som er forbeholdt voksne gjester. Her nyter du en rolig atmosfære med et oppvarmet basseng og en chill out-bar.

Hotel Fariones tilbyr en bufférestaurant som serverer internasjonale og kanariske retter, samt to à la carte-restauranter. En av à la carte-restaurantene er asiatisk med et utvalg av thailandske, japanske, vietnamesiske og indonesiske retter. Her spiser du middagen med en vakker utsikt over havet og palmehagen. Liker du å teste ny vin og kombinere smakene med herlige delikatesser? På hotellet er det en loungebar som er innebygd i de omkringliggende lavasteinene. Her tilbys både vinsmaking og smaksprøver av lokale oster.

Hotel Fariones er nabo med Lanzarotes beste sportssenter Fariones Sports Centre, der det blant annet er et treningsrom, gruppetreningstimer som yoga og bodypump og et basseng med baner.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Live musikk hver kveld og show for voksne et par ganger i uka. Fra Hotel Fariones er det gangavstand til sentrum i Puerto del Carmen der den herlige strandpromenaden med barer og restauranter. Ikke langt fra hotellet ligger shoppingsentret Biosfera Plaza med internasjonale butikker. Rett utenfor hotellet ligger en hyggelig havnepromenade som er perfekt for turgåere eller en løpetur. 

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

I halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Puerto del Carmen

Las Costas

Fra Las Costas' bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos. Dette populære hotellet ligger i utkanten av Puerto del Carmen og strandpromenaden går hele veien inn dit og underveis passerer du et et mindre sentrum. Her er det lett å holde seg aktiv med blant annet treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

R2 Bahia Kontiki Beach

Det pene leilighetshotellet R2 Bahia Kontiki Beach ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Plaza Azul

Plaza Azul er et leilighetshotell som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine, brede sandstranda på bare noen minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, kaféer og restauranter vegg i vegg. For skikkelige late dager kan du bli på hotellet og bare hvile deg i en solseng ved bassenget.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger ved stranda i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her venter et hotell skapt for deilig avkobling, like mye i de elegante suitene som i bassengområdet med skyggegivende palmer, basseng og et stort barnebasseng. Slå litt ekstra på stortromma og bestill en superiorsuite der du får tilgang til flere utvalgte bekvemmeligheter som en lounge og en plungepool på taket.