Puerto del Carmen – lang sandstrand

Puerto del Carmen

  • • Stort fornøyelsestilbud
  • • Lang og barnevennlig sandstrand

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.Fakta om Puerto del Carmen

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 15 minutter til våre hotell i Puerto del Carmen. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på destinasjonen. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Puerto del Carmen er det en lang og finkornet sandstrand. Langs hele kysten, fra Puerto del Carmen til Arrecife ligger det flere herlige sandstrender, blant andre i Los Pocillos og Matagorda. I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant andre Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
8,5 av 10 Puerto del Carmen
Våre gjesters vurdering, Basert på 136 vurderinger

Alle feriesteder Lanzarote

Playa Blanca

På Lanzarotes sørkyst ligger badeperlen Playa Blanca – Den hvite stranda. Playa Blanca var tidligere en liten fiskerlandsby som til tross for turismen har lykkes å bevare mye av sin genuine sjarm. Du reiser hit for å nyte den rolige atmosfæren og de herlige strendene.

Costa Teguise

Costa Teguise er en moderne ferieby med internasjonal atmosfære. Hit reiser man først og fremst for å slappe av, men vil du være i bevegelse, så er det mange aktiviteter å velge mellom. Costa Teguise har noe for alle!