Puerto del Carmen – lang sandstrand

Morgenfly på lørdager med SAS

  • • Stort fornøyelsestilbud
  • • Lang og barnevennlig sandstrand

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.

Populære hoteller – Puerto Del Carmen

Stranden ved Las Costas

Las Costas

Fra 5 857 NOK
Bassengområdet

Costa Sal

Fra 5 526 NOK
Bassengområdet

Barcarola Club

Fra 6 424 NOK

Bahia Kontiki

Fra 6 192 NOK

Fakta om Puerto del Carmen

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 15 minutter til våre hoteller i Puerto del Carmen. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på destinasjonen. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Puerto del Carmen er det en lang og finkornet sandstrand. Langs hele kysten, fra Puerto del Carmen til Arrecife ligger det flere herlige sandstrender, blant andre i Los Pocillos og Matagorda. I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant andre Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,5 av 10 Puerto del Carmen
Våre gjesters vurdering, Basert på 503 vurderinger