Barcarola Club

  • • Rolig, men sentral beliggenhet
  • • Mange gjester kommer stadig tilbake
  • • God plass i bassengområdet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære Barcarola Club i Puerto del Carmen har avslappet atmosfære og ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døren. Det er god plass i bassenget og stranden med gode bademuligheter ligger bare en kort spasertur unna. Hotellets bassengområde er omkranset av en frodig hage og det hyggelige personalet gir ferien en behagelig ramme.


Rom/leiligheter

Renoverte toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Renoverte treromsleiligheter for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Omgivelser, beliggenhet , god service, hyggelig betjening. Vi følte oss godt ivaretatt under korona krisen,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 350 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Barcarola Club er et hyggelig leilighetshotell i tradisjonell Lanzarote-stil. Her råder det en deilig avslappet atmosfære. Det oppvarmede bassenget ligger i en fin hage og det er eget barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Poolbar som serverer enkel snacks.

Hyggelig frokostrestaurant. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Stort sjakkspill. Lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Barcarola Club ligger i sentrum av livlige Puerto del Carmen med flere muligheter for en morsom utekveld. Her er det flere restauranter, barer og nattklubber, men vil du heller ta det rolig kan du gå langs den hyggelige strandpromenaden og se på folkelivet.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog være noen grader lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær.