Barcarola Club

Barcarola Club

  • • Rolig, men sentral beliggenhet
  • • Mange stamgjester
  • • Stort bassengområdet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Ukens Deal! Lanzarote

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle hotellene våre på Lanzarote i vinter.

Kampanjen gjelder til 31. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. desember - 30. april 2022.
Se alle hotellene med rabatt her


Rom/leiligheter

Renoverte toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Renoverte treromsleiligheter for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Omgivelser, beliggenhet , god service, hyggelig betjening. Vi følte oss godt ivaretatt under korona krisen,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Barcarola Club er et hyggelig leilighetshotell i tradisjonell Lanzarote-stil. Her råder det en deilig avslappet atmosfære. Det oppvarmede bassenget ligger i en fin hage og det er eget barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Poolbar som serverer enkel snacks.

Hotellet har en hyggelig frokostrestaurant. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Stort sjakkspill. Lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Barcarola Club ligger i sentrum av livlige Puerto del Carmen med flere muligheter for en morsom utekveld. Her er det flere restauranter, barer og nattklubber, men vil du heller ta det rolig kan du gå langs den hyggelige strandpromenaden og se på folkelivet.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog være noen grader lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær.