Parque Tropical

Parque Tropical

  • • Sentral beliggenhet
  • • Fine leiligheter
  • • Oppvarmede bassenger i frodige omgivelser

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Parque Tropical har et frodig bassengområde med både barneseksjon og barnebasseng. Hoved- og barnebassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Poolbar.

Restaurant/snackbar med spanske og internasjonale retter. Gratis wifi og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Nattevakt. Biljard mot avgift. Myntvaskeri. Nærmeste strand er Playa Grande. Den norske sjømannskirken på Lanzarote ligger rett over gata for hotellet.

Parque Tropical ligger midt i sentrum i Puerto del Carmen i kort vei til restauranter, barer og butikker. Hopp over middagslagingen i leiligheten for en kveld og slå deg ned ved en stedets alle sjarmerende restauranter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Temperaturen i bassenget kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
  • Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet. Nærliggende bar og lokaltrafikk kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.
  • Det er miljøstasjoner på hotellet hvor avfallet sorteres for gjenvinning, så bidra ved å kaste søppelet på riktig sted.