Finn magien på Lanzarote

Velg opptil 6 uker på Lanzarote!

  • • Herlige sandstrender
  • • Vulkaner og dramatisk natur

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Lanzarote er en meget spesiell øy, tydelig preget av sitt vulkanske opphav. Kontrastene på øya er store og landskapet varierer stadig. Månelandskap med svart lava og dramatiske krater blandet med grønne vinranker og vidstrakte strender, omringet av det mørkeblå Atlanterhavet. Lanzarote er ikke bare Kanariøyenes vulkanøy nummer en, men kanskje også den stiligste, med gjennomtenkt arkitektur i harmoniske fargeskalaer.

Ukens Deal: Spania

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på ferien til Spanien. Rabatten trekkes fra i siste steget under bestillingen.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill i perioden 22.– 29. februar 2024.


Fakta om Lanzarote

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til de første hotellene i:

  • Puerto del Carmen tar det cirka 15 minutter.
  • Costa Teguise tar det cirka 20 minutter.
  • Playa Blanca tar det cirka 40 minutter.

For transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag eller surfebrett tilkommer en avgift på cirka 10 euro, som betales på stedet. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Puerto del Carmen er det en lang og finkornet sandstrand. Langs hele kysten, fra Puerto del Carmen til Arrecife, ligger det flere herlige sandstrender, blant annet i Los Pocillos og Matagorda. Lang sandstrand i Costa Teguise. I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant andre Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
mai 20°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
8,1 av 10 Lanzarote
Våre gjesters vurdering, Basert på 306 vurderinger
Gran Castillo Tagoro Family & Fun – vinter 2023/24
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Familierom med 2 ord. senger, 7 netter, 20/4 2024, Oslo Lufthavn
fra
13 922 NOK
Bestill

Lyst til å bli litt lengre på Lanzarote?

Visste du at vi tilbyr lengre opphold enn de tradisjonelle 1-2 ukers reisene til Lanzarote? Få mer tid i varmen og gjør vinteren litt kortere mens du nyter vakker natur, god mat og spennende opplevelser på Lanzarote. 

Les om langtidsferie på Lanzarote.

Alle feriesteder Kanariøyene

Fuerteventura

Fuerteventura byr på milelange, hvite sandstrender, hyggelige småbyer, spektakulær natur og for deg som vil bli lære øya bedre å kjenne er det severdigheter og muséer. Treningshotellet Playitas Resort ligger her og passer perfekt for den som vil ha sol og bad, og gjerne trene litt også. Her finner surferne de beste bølgene og er du en som liker å utforske nye smaker i ferien byr øya på en rekke gode restauranter. Se våre reisetips for Fuerteventura.

Gran Canaria

Gran Canaria er feriefavoritten som har alt – et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sørkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så – her venter spennende natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Og blant våre fine hotell på Gran Canaria er det noe for enhver smak og lommebok.

Tenerife

En reise til Tenerife er en reise til den grønneste og, i manges øyne den vakreste, av Kanariøyene. På Tenerife kan du besøke vulkanen Teide, som er Spanias høyeste topp. Øya har mange vakre strender, i sør er det brede hvite strender med fin sand mens det i nord venter svarte lavastrender og klipper. Tenerife har noe for alle – barnefamilien kan boltre seg i badelandet Siam Park, på langgrunne strender og gode familiehotell, par kan se frem til herlige utflukter rundt øya, bra shopping og gode middager på hyggelige restauranter.

La Gomera

La Gomera er en annen, og mer uberørt, side av Kanariøyene. Her møter du grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer, vennlige mennesker og en gavmild sol. Vil du komme virkelig tett innpå natur og kultur, så skal du ta en fottur i de fine omgivelsene. Når du reiser til La Gomera med Apollo ankommer du Tenerife med fly og reiser videre med båt.