R2 Bahia Kontiki Beach

Det pene leilighetshotellet R2 Bahia Kontiki Beach ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet R2 Bahia Kontiki Beach ligger vakkert til på en høyde og består av tre bygninger med trapper imellom. Her er det et hyggelig bassengområde med palmer og oppvarmet basseng samt solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet til minst 22 grader om vinteren, men vannet kan være kaldere morgen, kvelden og i dårlig vær. Bassenget ar en dyp og en grunnere del. Hotellet har en hyggelig solterrasse med lounge med sofaer og solsenger og havutsikt. Det er bare en kort spasertur ned til den herlige sandstranda.

Hotellet har en bufférestaurant der frokosten og middagen serveres. I lobbybaren er det enkel matservering og forfriskninger.

Wifi inkludert i resepsjonen og wifi mot avgift i bassengområdet, i restauranten og på rommene.

Sentrum i Puerto del Carmen ligger bare en kort spasertur fra hotellet med et stort tilbud av restauranter, barer og nattklubber. Det meste kretser rundt strandpromenaden der det man kan slå seg ned og se på folkelivet. Det er en bratt bakke ned til stranda og sentrum.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

Alle hotell – Puerto del Carmen

Las Costas

Fra Las Costas' bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos. Dette populære hotellet ligger i utkanten av Puerto del Carmen og strandpromenaden går hele veien inn dit og underveis passerer du et et mindre sentrum. Her er det lett å holde seg aktiv med blant annet treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Plaza Azul

Plaza Azul er et leilighetshotell som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine, brede sandstranda på bare noen minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, kaféer og restauranter vegg i vegg. For skikkelige late dager kan du bli på hotellet og bare hvile deg i en solseng ved bassenget.

Hotel Fariones

Velkommen til elegante Hotel Fariones, et hotell med en klassisk design typisk for Lanzarote. Hotellet ligger rett ved stranda, der du veksler mellom bad i havet med svømmetak i infinitybassenget. Her venter med andre ord en ferier som kombinerer luksus og rolige dager, med trening og aktiviteter.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger ved stranda i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her venter et hotell skapt for deilig avkobling, like mye i de elegante suitene som i bassengområdet med skyggegivende palmer, basseng og et stort barnebasseng. Slå litt ekstra på stortromma og bestill en superiorsuite der du får tilgang til flere utvalgte bekvemmeligheter som en lounge og en plungepool på taket.