Las Costas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Fra Las Costas' bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos. Dette populære hotellet ligger i utkanten av Puerto del Carmen og strandpromenaden går hele veien inn dit og underveis passerer du et et mindre sentrum. Her er det lett å holde seg aktiv med blant annet treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

god frokost, godt renhold, sentralt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Las Costas er et hyggelig hotell med mange stamgjester. Her er det to basseng, ett for de voksne gjestene og ett for de yngste. Begge bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller ved bassenget kan lånes. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar i bassengområdet.

Bufférestaurant med frokost- og middagsservering, pent antrekk til middag. Bar med populær underholdning.

Treningsrom, squash, bordtennis, dart samt zumba- og/eller dansetimer. Biljard mot avgift. Badstue inkludert og massasje mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonen. Myntvasker. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Det er cirka 200 meter til nærmeste tettsted og inn til Puerto del Carmen er det cirka 2 kilometer med restauranter, barer og et aktivt uteliv.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost-og middagsbuffé).

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Sesongvariasjoner

Juniorsuitene er ikke tilgjengelige vinteren 2024/25.

Alle hotell – Puerto del Carmen

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

R2 Bahia Kontiki Beach

Det pene leilighetshotellet R2 Bahia Kontiki Beach ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Plaza Azul

Plaza Azul er et leilighetshotell som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine, brede sandstranda på bare noen minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, kaféer og restauranter vegg i vegg. For skikkelige late dager kan du bli på hotellet og bare hvile deg i en solseng ved bassenget.

Hotel Fariones

Velkommen til elegante Hotel Fariones, et hotell med en klassisk design typisk for Lanzarote. Hotellet ligger rett ved stranda, der du veksler mellom bad i havet med svømmetak i infinitybassenget. Her venter med andre ord en ferier som kombinerer luksus og rolige dager, med trening og aktiviteter.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger ved stranda i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her venter et hotell skapt for deilig avkobling, like mye i de elegante suitene som i bassengområdet med skyggegivende palmer, basseng og et stort barnebasseng. Slå litt ekstra på stortromma og bestill en superiorsuite der du får tilgang til flere utvalgte bekvemmeligheter som en lounge og en plungepool på taket.