Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan

 • • All Inclusive er inkludert
 • • Flere basseng

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store rom med balkong
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Abora Buenaventura by Lopesan er et pent hotell som ligger i Playa del Inglés med hele tre basseng hvorav ett barnebasseng.

Som et ledd i hotellets miljøarbeid er bassengene soloppvarmet. Temperaturen kan derfor være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Håndklær mot depositum og bytte mot avgift. To poolbarer. Ved hotelldelen for kun voksne gjester er det en jacuzzi.

På hotellet ligger bufférestauranten sABOReA og en lobbybar. For gjester med All Inclusive er det også en food court, Snack & Go, som tilbyr enklere retter som pizza, hamburger og desserter. I lobbyen er det en servicestasjon, 24/7 by Abora, som er åpen døgnet rundt, der du får brus, vann, juice, øl, sangria og kaffe.

Underholdning og aktiviteter for så vel voksne som barn. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Tennis og biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Snacks og enklere retter i food courten Snack & Go kl. 11.00-23.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Drikke i servicestasjonen 24/7 by Abora døgnet rundt.
 • Snacks i servicestasjonen 24/7 by Abora kl. 20.00-9-00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, mineralvann og drinker i poolbaren kl. 10.00-18.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, mineralvann og drinker i lobbybaren kl. 18.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Arco Iris

Fra Arco Iris har du kort vei til alt! Leilighetshotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter for de som ønsker det.

El Palmar

Leilighetshotellet El Palmar ligger fint til i Playa del Inglés sør på Gran Canaria. Hotellet har en takterrasse med flott utsikt utover havet og sanddynene i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er det et basseng og fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Principado

Leilighetshotellet Principado er et godt valg om du vil bo nært så vel strand som fornøyelser i livlig Playa del Inglés. På hotellet er det et basseng og du bor i toromsleiligheter. Er du lysten på shopping ligger hotellet ikke langt unna det mindre shoppingsentret La Sandia.

Corona Blanca – sommer 2023 & vinter 2023/24

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.