Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan

  • • All Inclusive er inkludert

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! En del av hotellet er perfekt for familier og en del er kun for voksne. All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Ukens Deal – Lopesan!

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på våre lekre Lopesan-hoteller.

Kampanjen gjelder til 24. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. desember - 9. april 2022.
Se alle hotellene med rabatt her


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2 personer med aldersgrense 18 år. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Standard ,beliggenhet og underholdning
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Abora Buenaventura by Lopesan er et pent hotell som ligger i Playa del Inglés og består av to deler, en for familier og en del som er forbeholdt voksne. Det er hele tre basseng hvorav ett barnebasseng, der det også er et lekebasseng.

Som et ledd i hotellets miljøarbeid er bassengene soloppvarmet. Temperaturen kan derfor være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Håndklær mot depositum og bytte mot avgift. To poolbarer. Ved hotelldelen for kun voksne gjester er det en jacuzzi.

På hotellet ligger bufférestauranten sABOReA og en lobbybar. For gjester med All Inclusive er det også en food court, Snack & Go, som tilbyr enklere retter som f. eks. pizza, hamburger og desserter. I lobbyen er det en servicestasjon, 24/7 by Abora, som er åpen døgnet rundt, der du får brus, vann, juice, øl, sangria, kaffe og to typer smørbrød.

Underholdning og aktiviteter for så vel voksne som barn. Barneklubb for barn 4-12 år i  hotellets regi med engelsktalende personale. Tennis og biljard mot avgift. Gratis wifi på hele hotellet. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • Snacks og enklere retter i food courten Snack & Go kl. 11.00-23.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Drikke i servicestasjonen 24/7 by Abora døgnet rundt.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, mineralvann og drinker i poolbaren kl. 10.00-18.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, mineralvann og drinker i lobbybaren kl. 18.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

  • Deluxerommene er for voksne over 18 år og ligger i den delen av hotellet som kun er for voksne gjester.
  • Familierommene ligger ved barnebassenget.