Corona Roja

Corona Roja er et enkelt leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 2 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 2 personer. Større renoverte ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer. Renoverte toromsleiligheter for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer. Renoverte treromsleiligheter for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det har gått ut på dato får 30 år side trode ikke Appolo hadde slike hotell
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Corona Roja er et enkelt leilighetshotell med perfekt beliggenhet. Her bor du med kort vei til den lange vakre stranda i Playa del Inglés og til sentrum med butikker, restauranter og barer kommer du i løpet av noen minutter. Fra hotellet kan du også gå over til San Agustín.

Bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Rundt bassengene er det solsenger og noen parasoller for hotellets gjester. Det er også en poolbar. På hotellets tak er det en solterrasse med solsenger og utsikt over Playa del Inglés.

I hotellets restaurant diskes det opp med bufféer til frokost, lunsj og middag.

Det er en lekeplass for de yngste. Tennis mo avgift. Biljardbord og mulighet for å øve på golfputten.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Cirka 900 meter fra kjøpesenteret Plaza og 2 kilometer fra kjøpesenteret Yumbo. Til San Agustín er det drøyt 2 kilometer. Trafikken i området kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • Enklere frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Bor du på hotellet over jul og nyttår og legger til halvpensjon eller All Inclusive er nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
 • Lunsjbuffé (enklere retter som pasta, hamburger og pizza) kl. 13.00-14.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
 • Iskrem kl. 10.30-21.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin samt drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/25 gjelder følgende:

Disse leilighetskategoriene utgår

 • Ettromsleiligheter for 2 personer.
 • Større renoverte ettromsleiligheter for 2 personer.
 • Toromsleiligheter for 2-3 personer.

Disse leilighetskategoriene kan bestilles

 • Ettromsleiligheter deluxe for 2 personer.
 • Renoverte ettromsleiligheter for 2 personer.
 • Renoverte toromsleiligheter for 2-3 personer.
 • Treromsleiligheter for 4-5 personer.
 • Renoverte treromsleiligheter for 4-5 personer.

Alle hotell – Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. All Inclusive er inkludert for Apollos gjester vinteren 2023/24, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Fra leilighetshotellet Arco Iris har du kort vei til alt! Hotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda. Her bor du i fine leiligheter med moderne innredning og minikjøkken for enkel matlaging.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter i Playa del Inglés for de som ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Gran Canaria Princess

Aldersgrense på hotellet: 16 år Gran Canaria Princess har en fin hage med to herlige basseng og deilige boblebasseng og ekstra gode solsenger for total feriefølelse. Spis godt i hotellets restauranter og velg selv om du bare vil ha en herlig frokostbuffé inkludert eller et komplett All Inclusive-program.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et romslig bassengområde og en ideelt, sentral beliggenhet et drøyt kvarter fra den fine sandstranda, for de dagene du vil kjenne sanden mellom tærne. Frokostbuffé inkludert i prisen og det er mulig å legge til halvpensjon eller All Inclusive her, alt for at ferien skal bli slik du ønsker.